Design selv din pensionsordning

Vi lever i en verden, hvor du kan få flere og flere ting designet, ligesom du gerne vil have dem. Det gælder alt fra din bolig til din tv-pakke, dit fitnessabonnement eller din portefølje med aktier. Derfor er det også kun naturligt, hvis du gerne vil have en pensionsordning, der er udformet efter netop dine ønsker.

Det kan du heldigvis finde et firma, der gerne hjælper dig med. Du kan nemlig vælge at få en pensionsordning hos Heap, hvor du selv bestemmer, hvor meget du sætter ind på din pension. Ligesådan bestemmer du også selv, hvilken retning du gerne vil investere pengene i. Du kan selv læse meget mere om alle fordelene ved at vælge Heap lige her: https://heap.dk/

Intet krav om minimumsbeløb

Når du vælger at oprette en pensionsordning gennem Heap, er der intet krav om noget minimumsbeløb. Det betyder derfor, at det kun er dig, der bestemmer, hvor meget der skal indsættes på din pension.

Det kan være, at du har en måned med ekstra mange udgifter. Eller det kan være, at du er selvstændig og derfor har en svingende indkomst. Uanset årsagen, er det rart at have muligheden for at kunne nedprioritere din pension i én eller flere måneder. Særligt, når du senere også har muligheden for at skrue op for dine indbetalinger, hvis du ønsker det.

Vælg selv hvilken retning, pengene skal investeres i

De senere år har der været en større debat i samfundet om, hvordan pensionsopsparinger skal investeres. Flere og flere mennesker vil nemlig gerne se deres penge blive investeret i brancher, der er bæredygtige og fremtidsorienterede.

Når du vælger at have en pensionsordning hos Heap, er du for det første selv med til at bestemme, hvilken retning dine penge skal investeres i. Ligesådan undgår du også at støtte brancher, der ikke længere kan anses som værende bæredygtige. Det gælder blandt andet:

  • Kulbranchen
  • Tobakbranchen
  • Våbenindustrien

Til gengæld vil dine penge blive investeret i projekter, der følger FN Global Compacts retningslinjer om bæredygtig investering. På den måde slipper du for dårlig samvittighed i forhold til dine investeringer.

Få et nemt overblik over din pension

Med en pensionsopsparing hos Heap får du også et nemt og overskueligt overblik over din pension. Firmaet har nemlig udviklet et intuitivt dashboard, hvor du let kan se, hvor mange penge du har sparet op.

Her kan du også nemt ændre dine overførsler, din risikoprofil eller din investeringsretning, hvis du ønsker det.