Søg efter:

Apple aktier

 

Apple aktier har været i eksplosiv vækst i de seneste mange år, og det har vist sig at være en yderst god investering at investere i Apple aktier. Det store spørgsmål er så herfra, om den gode vækst i Apple aktier vil vare ved, og om der kan være ide i at investere i Apple aktier.

Overvejer du at investere i Apple aktier, så læs med fordel med videre her på siden, da vi gennemgår Apple aktien, virksomhedens historie, samt potentialet for fremtidige investeringer i Apple aktier.

En anden spændende mobilgigant du med fordel kan sammenligne med Tesla aktier, er aktierne for Samsung. Du kan se mere om, og sammenligne Apple aktier med Samsung aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Kort om Apple

 

Apple er verdens førende og største teknologiselskab, hvor deres primære produkter er inden for IT, som eksempelvis Iphones og iPods. Selskabet blev stiftet i 1976 af Steve Jobs, Steve Wozniak og Ronald Wayne.

Selskabet har opnået et stort ry og anerkendelse for at være blandt de mest innovative på markedet, og er i de seneste årtier blevet et af verdens største brands, hvis ikke det største brand i hele verden.

 

 

 

 

Det var især i årene efter 2001 at Apple voksede. Grunden var deres nye iPod, en musikafspiller, der blev en kæmpe global succes. I 2006 havde Ipod opnået markedsandel i omegnen af 75%. Et andet marked Apple dominerer er salget af digital musik på internettet, hvor Apple i 2006 havde opnået en markedsandel i omegnen af 85%.

I dag er Apple målt på omsætning det største selskab inden for informationsteknologi, og er det mest værdifulde selskab i verden. Apple sidder i dag på en fjerdedel af markedet inden for salg af både computere og mobiltelefoner.

 

 

 

 

Er Apple en god investering

 

Siden år 2001 har Apple været en fænomenal investering. I slutningen af 2001 var aktiekursen på 0,33 dollars, en aktiekurs der i dag er over 170 dollars. Der er altså tale om en aktiekurs der har været i rivende udvikling. Det er derfor spændende at se om aktien vil fortsætte med at stige i fremtiden.

 

 

 

 

Det synes vi der er mange ting der peger på at den godt kan. Apple har formået at indtage en unik position, som det kun er de allerfærreste selskaber forundt. De er verdens mest værdifulde selskab, det største målt på omsætning inden for informationsteknologi, og har vel nok verdens største brand.

Apple indtager altså en dominerende position på det globale marked, en position der gør at Apple har enormt gode forudsætninger for at vækste i fremtiden.

 

 

 

 

Det kræver dog at de bliver ved med at udvikle nye teknologier og forbedre deres produkter, for det er også en branche der er meget omskiftelig, og hvor der er meget hård konkurrence. Apple er dog meget anerkendt for deres innovative og nyskabende produkter, så der er god grund til optimisme på Apple aktiens vegne.

Tror du på at Apple går en lys fremtid i møde, ligesom vi gør, så er der rigtig god grund til at undersøge aktien og markedet nærmere.

 

Fordele ved at investere i Apple:

  • Et af verdens største selskaber
  • Største selskaber i verden målt på markedsværdi
  • Største selskab målt på omsætning inden for informations teknologi
  • Innovative og nyskabende produkter
  • Verdens måske største og bedste brand
  • Stort potentiale for vækst