Søg efter:

Kort om aktie app

 

De fleste mennesker bruger i dag dagligt deres mobiltelefon til at være på internettet. Det gælder også for aktieinvestorer som gerne vil have overblik over deres investeringer, uanset hvor i verden de befinder sig. Med en aktie app bliver det muligt at tilgå din aktie platform hurtigt og nemt, lige nøjagtigt når du har lyst eller behov.

I denne artikel ser vi nærmere på alt hvad der er værd at vide om en aktie app, herunder hvordan du køber, sælger og handler aktier i en aktie app. Vil du derfor gerne vide mere om dine muligheder med en aktie app, så læs med videre her på siden.

 

 

 

 

Hvad er en aktie app

 

En aktie app er en mobilversion af en aktie platform, der gør det muligt at benytte dig af de samme funktioner, herunder køb og salg af aktier, på din mobil, som du ville kunne gøre på din computer.

En aktie app gør det altså muligt at have overblik over dine aktier uanset hvor og hvornår, og gør at du kan reagerer på markedets bevægelser meget hurtigere.

 

 

Hvilken aktie app skal du vælge

 

Hvis det er et vigtigt parameter for dig at kunne tjekke dine investeringer når som helst, så er der god grund til at vælge en aktie platform med en tilhørende aktie app. For at gøre det nemt for dig at finde frem til den rigtige aktie platform med tilhørende aktie app, kan du se vores bud på de bedste aktie platforme med aktietip herunder.

(Se mere om de bedste aktie platforme med tilhørende aktie app)

 

 

 

 

Hvordan du køber aktier i en aktie app

 

Mange aktie platforme vil tilbyde en aktie app der ligner deres desktop aktie platforme meget, hvilket gør det nemt at overgå fra desktop aktie platformen, og over til at benytte dig af din aktie app.

Det gør det meget nemt at købe aktier på din mobil, selv hvis du ikke er så teknisk anlagt. Har du først lært at bruge aktie platformen, så bør det ikke være den større udfordring også at benytte en aktie app.

Køb og salg af aktier i en aktie app vil nemlig sjældent adskille sig væsentligt, fra køb og salg af aktier på en aktie platform på din computer eller tablet.

 

 

 

 

Vores bud på en god aktie app

 

Der findes rigtig mange gode aktie apps på markedet, men vi foretrækker helt klart eToro aktie app. Det skyldes den store brugervenlighed, men også det store udbud af både danske og udenlandske aktier på deres aktie platform, samt ikke mindst, at eToro tilbyder kurtage til 0 kr. Det er altså helt gebyrfrit at købe og sælge dine aktier hos eToro.

Et andet godt bud på en aktie app er den danske SaxoInvestor, der er en aktie platform med tilhørende aktie app. Da SaxoInvestor er dansk er der et særligt fokus på det danske marked, samt på de danske kunder og investorer. Dertil har Saxoinvestor lagt mange ressourcer i at gøre deres aktie platform og aktie app nemt tilgængelige for nye investorer.

Når du skal vælge din aktie app er det i sagens natur først og fremmest et valg om, hvilken aktie platform du ønsker at benytte dig af. Så bare fordi en aktie app virker god, så er det ikke ensbetydende med, at den samlede aktie platform opfylder dine ønsker og behov. Du kan derfor med fordel læse mere herunder om valg af aktie platform, herunder vores bud på de bedste aktie platforme på markedet.

Er du ny som investor så anbefaler vi dog at du enten benytter dig af eToro eller SaxoInvestor, da disse er meget brugervenlige, og især i SaxoInvestors tilfælde, har et stort udbud af danske aktier.

Se mere om de bedste aktie platforme ved at klikke her.

 

Fordele ved at benytte en aktie app:

  • Tjek dine investeringer når som helst og hvor som helst
  • Det bliver nemmere at reagerer på markedets bevægelser i realtid
  • Du kan opnå større sikkerhed omkring dine investeringer
  • Bedre mulighed for at investere på de rigtige tidspunkter
  • Særligt velegnet til daytrading der kræver løbende opsyn