Søg efter:

Klarna aktier (IPO)

 

Klarna aktier er endnu ikke børsnoteret, men der er mange eksperter og investorer der ser frem til Klarna aktier IPO, som de fleste regner med vil ske i løbet af 2022. Klarna har haft god vækst i de seneste år, og det er derfor interessant, at se på hvordan Klarna aktier IPO vil gå, og der kunne være god ide i at investere i Klarna aktier IPO og i Klarna aktier.

Er du interesseret i at vide mere om Klarna aktier og deres forestående IPO, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får en masse viden om Klarna aktier og deres IPO, historien om Klarna, samt om fordelene ved at investere i Klarna aktier og deres IPO.

En anden interessant aktie på det finansielle marked er Bank of America aktier. Du kan se mere om Bank of America aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Kort om Klarna IPO

 

Klarna er endnu ikke et børsnoteret selskab, men de fleste forventer at det vil ske inden for kort tid. Forventningen er at det vil ske i løbet af 2022 eller senest i løbet af 2023. Der er dog for nuværende ingen officiel bekræftelse på en dato for Klarnas børsnotering.

Klarna er et svensk fintek selskab til tilbyder finansielle ydelser, herunder online betalingssystemer. Klarna påstår selv at de står for over ⅓ af alle online transaktioner i Sverige.

Hovedområdet for Klarna er at tilbyde betalingsløsninger inden for e-commerce, hvor de tilbyder alle services for at kunne drive en online forretning. En af de ting Klarna er blevet kendt for, er at tilbyde såkaldt BNPL – “Buy now, pay later”, som giver mulighed for at kunderne kan betale på kredit.

 

 

 

 

Historien om Klarna

 

Klarna blev stiftet i midten af 2005 hvor de startede aktiviteterne op i Sverige. I 2007 modtag Klarna finansiering på 155 millioner dollars, og startede tre år senere aktiviteter op i både Danmark, Norge og Finland.

I 2010 gik det rigtig stærkt for Klarna der øgede omsætningen med over 80%, og året efter blev de kåret som en af 100 mest lovende unge virksomheder i Europa af The Telegraph. I 2011 startede de også nye aktiviteter op i Holland og Tyskland.

2011 var i det hele taget et stort år da Klarna også modtager investeringer på over 150 millioner dollars, og også opkøbte det israelske selskab Analyzd, der allerede var på markeder i Europa, Israel og USA, på Klarnas egne kerneområder.

Klarna udvidede også deres egne aktiviteter til USA i 2015, og markedet i USA er blevet deres fokusmarked for fremtidig vækst. Samme år udnævnte Sveriges erhvervsminister Klarna til en af de “5 enhjørninge”, som er de fem bedst vækstende nystartede selskaber. De andre fire enhjørninge var Spotify, Mojang, Skype og King.

I 2019 rejste Klarna over 450 millioner dollars i kapital, til brug i væksten på det amerikanske marked. Kapitalen gjorde at Klarna rundede 5,5 milliarder dollars i markedsværdi, hvilke gør Klarna til det største nystartede fintek selskab.

2021 markerede en udvidelse af Klarnas aktiviteter, da Klarna begyndte at tilbyde bankkonti for udvalgte kunder, komplet med IBAN og betalingskort.

Sammenfattet kan man sige om Klarna at der er tale om et selskab, der siden sin stiftelse har været i nærmest konstant vækst. Det bliver derfor rigtig spændende at følge Klarna aktien så snart den børsnoteres.

 

 

 

 

Er Klarna aktier en god investering

 

Da Klarna endnu ikke er børsnoteret er det alt for tidligt at sige noget om, hvorvidt Klarna aktier bliver en god investering. Det eneste vi kan gøre er kigge på Klarnas nuværende position, og forsøge at skabe os et overblik over fremtiden.

Klarna har været i konstant fremgang og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbig. Fortsætter væksten kan Klarna aktien vise sig at blive en rigtig god investering. Vi tror på at Klarna vil fortsætte væksten, så vi vil helt klart holde øje med aktien når den en dag børsnoteres.

Går du med planer om at ville investere i Klarna aktien når den børsnoteres, så anbefaler vi at du sætter dig grundigt ind i selskabet Klarna, samt de markeder de opererer på. På den måde sikrer du dig nemlig bedst, at du får foretaget de rigtige investeringer.

 

Fordele ved at investere i Klarna aktier:

  • Har været i konstant vækst siden selskabet blev stiftet
  • Har opnået store markedsandele på nogle af de største markeder i verden
  • Stort potentiale for vækst i fremtiden