Søg efter:

Kort om Mærsk aktier

 

Mærsk aktier en uden tvivl en af de mest populære danske aktier at investere i. Som noget ganske særligt ved Mærsk, og ved Mærsk aktier, er at både selskab og aktier har klaret sig fremragende igennem corona-krisen.

Aktiekursen på Mærsk aktier har således været i rivende udvikling, og har set en stigning aktiekursen fra 6.500 kr. i april 2020 til i dag at have en aktiekurs på over 23.000 kr. Mærsk aktier har altså været en rigtig god aktie at investere i henover de sidste par år.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at investere i Mærsk aktier, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får information om selskabet Mærsk, og hvor vi også har set nærmere på potentialet for, at Mærsk aktier vil fortsætte med at stige i de kommende år.

Mærsk aktier er en af de største danske aktier. Vil du gerne se mere om en anden stor og spændende dansk aktie, så anbefaler vi at du ser nærmere på Chr. Hansen aktier. Du kan se mere om Chr. Hansen aktier ved at klikke her.

 

 

Mærsk aktier

 

 

Historien om Mærsk

 

Mærsk blev stiftet i 1904 af Arnold Peter Møller, og er den dag i dag et dansk konsortium med aktiviteter i hele verden. Mærsk er samtidig det største selskab vi har i Danmark. Selskabets hovedområde er inde for shipping, hvor Mærsk er en af verdens førende, og som går ud på at transportere gods og varer rundt i hele verden.

Kigger vi på historien for Mærsk aktier så har aktiekursen været ganske stabil, hvis vi kigger på en periode på de sidste tyve år. I de senere år er det dog gået stærkt for Mærsk aktier, der har været inde i en rivende udvikling. Aktiekursen for Mærsk aktier er således steget med over 300% de sidste to år.

 

 

Mærsk aktier

 

 

Er Mærsk aktier en god investering

 

Mærsk aktier har som flere gange nævnt ovenfor, været inde i en rivende udvikling de seneste år. Det store spørgsmål er derfor, om Mærsk aktier vil fortsætte med at stige, og om det derfor kunne være værd at investere i Mærsk aktier.

Mærsk er Danmarks største selskab og leverer ofte store overskud. Den historiske aktiekurs for Mærks aktier har været ganske stabil, og i de senere år har aktiekursen endda været i voldsom vækst. Der er altså flere gode tegn på, at Mærsk vil fortsætte fremgangen.

 

 

Mærsk aktier

 

 

Tror du også på at Mærsk aktier vil fortsætte med at stige i værdi, så kan der være rigtig god grund til at se på dine muligheder for at investere. Inden du beslutter dig for at investere bør du dog undersøge aktien grundigt. På den måde sikrer du dig nemlig bedst, at du får lavet de helt rigtige investeringer, med størst mulig chance for et godt afkast.

 

Fordele ved at investere i Mærsk aktier:

  • Danmarks største selskab
  • Aktiekursen har været i stor vækst de sidste par år
  • Meget stærk markedsposition
  • Verdensomspændende selskab
  • En del af det stabile danske aktiemarked
  • Historisk set været en stabil og sikker investering