Søg efter:

Starlink aktier

 

Starlink aktier bliver meget spændende at følge, både når og efter de børsnoteres. Starlink aktier har nemlig endnu ikke gennemgået der IPO, men de fleste investorer og eksperter forventer at Starlink aktier vil blive børsnoteret i løbet af 2022. Mange af de samme investorer og eksperter forventer sig meget af Starlink aktier, og det er derfor interessant at se nærmere på Starlink aktier og deres IPO.

Vil du gerne se mere om mulighederne for at lave en god investering i Starlink aktier, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor vi dykker ned i Starlink aktien, historien bag Starlink, og på om Starlink aktien potentielt kan være en god investering i fremtiden.

Starlink aktier er tæt forbundet med Tesla, der også kunne være en rigtig interessant aktie at se nærmere på. Du kan se mere om Tesla aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Kort om Starlink

 

Starlink er en satellit og internet koalition der blev stiftet med det formål, at give mennesker i hele verden adgang til internetforbindelse. Starlink bestyres af SpaceX der siden 2002 har opsendt raketter. Selve Starlink blev stiftet i 2014.

Gennem årene har Starlink stået for at sende satellitter i kredsløb om jorden, som allerede nu har givet adgang til internettet til store dele af klodens befolkning. I 2021 havde Starlink sendt over 1700 satellitter i kredsløb.

Selvom satellitterne teknisk set kan give adgang til alle mennesker, så er det indtil nu kun de lande der har en licens hos SpaceX, der har lov til at koble sig på Starlinks satellitter. For nuværende har 24 lande en licens hos SpaceX.

 

 

Starlinks korte historie

 

Starlink er et forholdsvist nyt selskab stiftet i 2014. Selskabet bygger dog på den teknologi, som hovedselskabet SpaceX udvikler. Man kan derfor se på Starlink som et nyt selskab, med en lidt ældre organisation.

I 2015 annoncerede Elon Musk formålet med Starlink der, som allerede nævnt, havde til formål at give mulighed for at alle mennesker kan få adgang til internettet.

Gennem årere har Starlink sendt bunkevis af satellitter ud i kredsløb om jorden, et projekt de forventer at have afsluttet i 2027, hvor alle projekters satellitter vil være sendt ud i kredsløb.

 

 

Starlink og IPO

 

Starlink er endnu ikke børsnoteret og står derfor over for en IPO. En IPO er en betegnelse der henviser til når et selskab for første gang tilbyder salg af aktier. IPO er kort for ‘Initial Public Offering’, men betegnes også som ‘Going Public’.

Flere eksperter og investorer er enige om, at det kun er et spørgsmål om tid før det sker. Nogle mener det kan ske allerede inden for få måneder, mens andre mener det er lidt længere ude i fremtiden.

Det kan derfor godt være en fordel og være tidligt ude, så sørg for at lav dit hjemmearbejde, hvis du finder Starlink lige så interessant som vi gør.

 

 

 

 

Er Starlink aktier en potentiel god investering

 

Det kan nemt vise sig at være en rigtig god investering, at investere i Starlink aktier når selskabet børsnoteres. Om aktien rent faktisk også bliver en succes, det er for tidligt at sige noget om. Der er dog nogle indikatorer vi finder meget interessante.

For det første er der tale om en first-mover på markedet. Starlink sidder altså allerede tungt på markedet, der godt nok ikke er så stort endnu, men som konstant er i vækst. Vokser markedet i fremtiden, så vil Starlink med stor sandsynlighed være en af de tungeste spillere på markedet.

For det andet har vi at gøre med et selskab med Elon Musk som en af hovedaktørerne. Man kan mene hvad man vil, om han er gal eller genial, men vi kommer ikke udenom det er en mand der tænker visionært og drømmer stort. Visionært og store drømme er lige nøjagtigt hvad Starlink er, men er der en mand der kan gøre det, så er det uden tvivl Elon Musk.

 

 

 

 

Det er dog samtidig vigtigt at huske på, at Starlink er et nyt selskab på et helt nyt marked, og det derfor kan være svært at sige noget om fremtiden. Vil du se nærmere på aktien bør du derfor sætte dig grundigt ind i markedet, og ikke mindst i markedets vækstpotentiale de kommende år.

Er der et stort potentiale for vækst på markedet, så er Starlink helt klart en meget lovende aktie i fremtiden, så snart den har gennemgået sin IPO. Vi har aktien som af dem vi følger tættest den kommende tid, så vi kan være helt parat når der bliver åbnet for handel med Starlink aktien. Bemærk at der skal handles for minimum 2000$ ved køb af Starlink aktiernes IPO.

 

Fordele ved at investere i Starlink aktier:

  • “First-mover” på markedet
  • Stort vækstpotentiale
  • Bygger på teknologi fra SpaceX
  • Elon Musk