Søg efter:

ISS aktier

 

ISS aktier hører til blandt de store danske aktier. ISS aktier har været hårdt ramt af corona-krisen, men har siden genfundet sig selv, og er langsomt på vej tilbage til sit tidligere niveau. Det bliver derfor spændende at se på, om ISS aktier kan fortsætter deres vækst i den kommende tid.

Vil du gerne vide mere ISS aktier, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får information om ISS aktier, historien om ISS, og hvor vi også ser nærmere på fordelene og potentialet ved at investere i ISS aktier.

ISS aktier hører som sagt til blandt de store danske aktier. Det danske aktiemarked er et meget interessant aktiemarked at investere i. En anden stor dansk aktie du med fordel kan se nærmere på er FL Smidth & Co. aktier. Du kan se mere om FL Smidth & Co. aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Kort om ISS

 

ISS er en dansk virksomhed der blev grundlagt i 1901 i København. Virksomheden er den førende facility service virksomhed i verden, hvor de blandt andet tilbyder rengøring, catering, ejendomsservice, sikkerhed, support og facility management.

I 2020 havde ISS en omsætning på næsten 70 milliarder kroner, og mere end 400.000 ansatte i hele Europa, men også i Asien, Nordamerika, Latinamerika og flere andre steder rundt omkring i verden.

 

 

 

 

Historien om ISS

 

De første mange år af virksomhedens eksistens siden etableringen tilbage i 1901, havde virksomheden udelukkende aktiviteter indenfor Danmarks grænser. Det var først i 1946 at de første aktiviteter uden for landets grænser startede, da ISS udvidede til Sverige.

I 1968 adopterede ISS det nuværende navn, og få år efter startede udvidelserne i Amerika. De følgende år voksede virksomheden, og i slutningen af 80’erne havde ISS 100.000 ansatte.

I nyere tid er ISS også kun vokset, og havde i 2006 en omsætning på over 50 milliarder kroner, der året efter voksede til over 60 milliarder kroner, og igen i 2017 til over 70 milliarder kroner. Samme år underskrev ISS en aftale der er den største af sin slags, om at varetage faciliteterne for tyske Telecom, en aftale der står for rundt regnet 5% af den samlede omsætning i virksomheden.

 

 

 

 

Er ISS en god investering

 

På trods af at ISS er et ældre selskab med over 100 år på bagen, så blev selskabet først børsnoteret i 2014. Derfor har mange investorer fulgt den med spænding, og vil uden tvivl fortsat følge den i fremtiden.

Indtil corona-krisen ramte og lukkede vores samfund ned, så havde ISS aktien været ganske stabil. Det ændrede den økonomiske krise i kølvandet på corona-krisen på, da aktien faldt med næsten 50%. Siden har aktien dog stabiliseret sig, og er har ganske langsomt med sikkert været i vækst siden. I dag er aktiekursen faldet med omkring 20% siden tiden før corona-krisen.

En af de ting der taler for ISS er at de indtager en førende markedsposition, og er den nok mest anerkendte virksomhed af sin slags i verden. Det synes vi gør aktien rigtig interessant for fremtiden, da vi er overbeviste om at aktien vil stige igen, i takt med at vores samfund verden over langsomt åbnes op igen.

Der er derfor god grund til at holde øje med ISS aktien i fremtiden, da der kan være godt investeringer at lave. Inden du investerer bør du dog undersøge aktien og markedet grundigt, da du derved er bedst sikret at du laver de rigtige investeringer.

 

Fordele ved at investere i ISS aktier:

  • Førende virksomhed af sin slags
  • Meget stærk markedsposition
  • Stort vækstpotentiale i de kommende år