Søg efter:

Danske aktier

 

Her på siden finder du en masse brugbar information om danske aktier og det danske aktiemarked, hvor vi har set nærmere på nogle af de bedste danske aktier på det danske aktiemarked, og hvor vi også har set nærmere på potentialet og fordelene ved at investere i danske aktier.

De danske aktier er meget populære aktier at investere i, hvilket ikke mindst skyldes at de danske aktier generelt er meget sikre og stabile. Det skyldes den gode danske samfundsøkonomi. Der er derfor rigtig god grund til at se nærmere på de danske aktier, og på mulighederne for at lave gode afkast på danske aktier i de kommende måneder og år.

 

 

Kort om de gode danske aktier

 

Flere og flere danskere begynder at interessere sig for investering i aktier, og danskerne er især vilde med de danske aktier. Det er der mange årsager til, som selvfølgelig hænger sammen med, at danske virksomheder er mere kendte for den almene dansker, og dermed er et trygt marked at investere på.

Netop trygheden er noget der som regel kendetegner de danske aktier, da dansk økonomi generelt er en rigtig stærk økonomi. At investere i de danske aktieindeks er en meget sikker investering på den lange bane, hvilket helt sikker viser sig i den store interesse for danske aktier.

For at give et overblik over nogle af de bedste danske aktier, har vi set nærmere på en række gode danske aktier, som vi anbefaler at du tager et nærmere kig på. Vi ser nærmere på aktierne hos Novo Nordisk, Vestas og FL Smidth & Co. for at se om vi kan finde nogle billige aktier med potentiale.

 

 

De bedste danske aktier med potentiale

 

I det følgende tager vi et kig på nogle af de bedste danske aktier med potentiale. Her vil vi se nærmere på hvad det er der gør, at aktierne er så gode som de er, og hvad forventningen er til dem i de kommende år.

Vores bud på de bedste danske aktier er nogle af de største danske selskaber der findes, og som historisk set har været fremragende aktier at investerer i. Læs mere her hvor vi gennemgår nogle af vores bud, på de bedste danske aktier i Novo Nordisk, Vestas og FL Smidth & Co.

 

 

 

 

Novo Nordisk

 

Novo Nordisk er et dansk flagskib inden for medicinalindustrien, og er uden tvivl en af de bedste og mest populære danske aktier. Det ses og på den historiske kurs for aktien, hvor Novo Nordisk aktien har været i konstant vækst siden 2009.

Kun en mindre nedgang tilbage i 2016 stikker ud, men Novo Nordisk fik dengang hurtigt vendt skuden, og allerede inden 2017 var omme, var den tabte værdi i aktiekursen vundet tilbage. Siden da er Novo Nordisk aktien fordoblet i vækst.

Novo Nordisk går en spændende fremtid i møde, og der kan være gode investeringer på både den korte og den lange bane. Det skyldes blandt andet at der er en stigende efterspørgsel på medicinalprodukter i hele verden, men også at Novo Nordisk er en teknologisk gigant, der har alt hvad der skal til, for også at have en dominerende markedsposition i fremtiden.

Se mere om Novo Nordisk aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Vestas

 

Vestas er en dansk producent af vindmøller til produktion af elektricitet. Det øgede fokus på klimaforandringer har især i de senere år bevirket, at Vestas aktien er steget en del. De seneste 6 år er Vestas aktien går fra en kurs på omkring 50 kr. til i dag at være lige i underkanten af 200 kr.

Der har dog været en mindre nedgang for Vestas i løbet af 2021, hvilket måske hænger sammen med investorernes bekymring for, hvor meget corona-krisen kommer til at påvirke de grønne investeringer i de kommende år.

Når det er sagt er der dog ingen tvivl om, at vindmøller er en del af fremtidens energiproduktion, og vi har derfor store forventninger til at Vestas i de kommende år vil opleve vækst. Derfor anser vi Vestas som en af de bedste danske aktier at investere i.

Se mere om Vestas aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

FL Smidth & Co.

 

Med mere end 100 års erfaring i cementindustrien, har danske FL Smidth & Co. udviklet sig til en global spiller på deres marked. Som potentiel investering er det værd at nævne, at FL Smidth & Co. levere store overskud gang på gang, og at deres aktier er såkaldte udbytteaktier. Store overskud og udbytteaktier er en kombination alle investorer er vilde med.

Der er ingen tegn på at FL & Smidth ikke også vil fortsætte med at indtage den markedsposition de gør, i de næste mange år frem. Deres store erfaring og stærke markedsposition er store indikationer på, at FL & Smidth & Co.Derfor tror vi på at FL Smidth & Co. kan blive en rigtig god investering, og grunden til vi ser den som en af de bedste danske aktier.

Se mere om FL Smidth & Co. aktier ved at klikke her.

 

 

Er danske aktier en god investering

 

Som med alle andre aktiemarkeder har det danske også været ramt af corona-krisen. Der er dog grund til at være optimistisk omkring at det værste er overstået, og vi ganske langsomt men sikkert, vil vende tilbage til en normal hverdag igen.

Vi har stor tiltro til at der vil komme mere gang i forbruget i vores samfund i de kommende år, noget der vil have afgørende betydning for stigende aktiekurser på de danske aktier. De danske aktier der har klaret sig gennem krisen indtil videre, uden at have lidt betydelige tab, kan derfor se optimistisk på fremtiden.

Det samme kan vi investorer, men det er klart at vi lever i en verden der nærmest forandrer sig dag til dag. Corona-krisen har ændret mange af vores normale livsvaner, og klimaforandringerne har på samme måde sat deres aftryk i vores forbrugsvaner.

Det er derfor vigtigt at du undersøger de markeder du vil investere på grundigt, inden du foretager dine investeringer. På den måde sikrer du dig nemlig bedst muligt, at du er på forkant med de markeder der indeholder potentiale, og dem du på den anden side bør holde dig fra.

 

Fordele ved at investere i danske aktier:

  • Den danske økonomi er generelt en rigtig stærk økonomi
  • Stor grad af sikkerhed ved investeringer på danske aktier
  • Har klaret sig godt gennem corona-krisen
  • Stort vækstpotentiale i de kommende år hvor Danmark blandt andet går forrest på den grønne omstilling