Søg efter:

Royal Unibrew aktier

 

Royal Unibrew aktier har været i rivende udvikling, hvis vi ser på aktiekursen for Royal Unibrew aktier over en længere periode. Således er aktiekursen for Royal Unibrew aktier steget fra en pris på under 100 kr. i starten af 2013, til i dag at have en pris på over 750 kr.

Leder du efter mere information om Royal Unibrew aktier, så læs med videre her, hvor du får en masse information om Royal Unibrew aktier, historien om Royal Unibrew, og hvor vi også ser nærmere på potentialet for investeringer i Royal Unibrew aktier.

Vil du gerne have et overblik over de bedste danske aktier, så finder du vores anbefalinger til danske aktier ved at klikke her.

 

 

Royal Unibrew aktier

 

 

Kort om Royal Unibrew

 

Royal Unibrew er et af de største bryggerier i Danmark, hvor de især er kendt for deres brands Faxe, Ceres, Albani og Royal. Derudover er Royal Unibrew også dem der brygger og markedsføre Heineken på det danske marked.

Selskabet bag Royal Unibrew blev stiftet i 1989 ved en fusion mellem de to bryggerier Jyske Bryggerier A/S og Faxe Bryggeri A/S. Siden da har selskabet ændret navn til det nuværende Royal Unibrew A/S.

Royal Unibrew ejer derudover også aktiviteter i Polen og i flere baltiske lande, hvor de ejer bryggerier i både Litauen og Letland.

De mange aktiviteter på flere forskellige markeder har gjort Royal Unibrew til det næststørste bryggeri i Danmark, kun overgået af Carlsberg, med en omsætning på over 7 milliarder og tusindvis af medarbejdere. Det anslås at Royal Unibrew har en markedsandel på 25%.

 

 

Royal Unibrew aktier

 

 

Er der værdi i Royal Unibrew aktier

 

Historisk set har Royal Unibrew aktien været en god investering, da den har været gennem en god udvikling siden sin introduktion som aktie. Aktien har dog gennem årene været en smule svingende, hvilket dog mestendels skyldes den nuværende corona-krise.

Den generelle trend er nemlig, at Royal Unibrew aktien, som nævnt ovenfor, historisk har været en god investering siden sin introduktion. Tilbage i tiden omkring 2010 kunne du købe aktien til en kurs på under 100 kr. mens aktiekursen i dag er på mellem 700-800 kr.

Det kan dog være svært at spå om fremtiden i disse tider, som med alle andre aktier, og derfor kan det være svært at sige noget om værdien i Royal Unibrew aktien.

 

 

Royal Unibrew aktier

 

 

Det er dog værd at bemærke den store markedsandel der anslås til 25% på det danske marked, hvilket indikerer et stærkt brand der vil være en stærk spiller på markedet mange år frem. Dertil har Royal Unibrew med deres investeringer i udlandet, vist sig parate til at investere i vækst.

Derudover er Royal Unibrew aktien en såkaldt udbytteaktie, der betyder at Royal Unibrew giver deres aktionærer en del af overskuddet, i form af udbytte på deres aktier.

Uanset hvad fremtiden bringer bliver det dog spændende at følge Royal Unibrews aktien, ikke mindst med tanke på det er en dansk virksomhed med en stor export.

 

Fordele ved at investere i Royal Unibrew aktier:

  • Har vist sig parate til at investere på både indenlandske og udenlandske markeder for at skabe vækst
  • Stærk markedsposition på det danske marked inden for deres kernoområder
  • Royal Unibrew aktier er udbytte aktier