Søg efter:

Kort om Alibaba aktier

 

Leder du efter nye gode investeringer anbefaler vi at se nærmere på Alibaba aktier, for at se på om der kan være potentiale og muligheder for, at lave gode investeringer i Alibaba aktier i de kommende måneder og år.

Alibaba aktier er en del af det kinesiske marked, som har været i rivende udvikling i de seneste år. Det gør de kinesiske aktier, herunder Alibaba aktier, til meget spændende aktier at se nærmere på. Vil du gerne vide mere om Alibaba aktier kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor vi ser nærmere på Alibaba aktier, og deres mulighed for at stige i den kommende tid.

Du kan med fordel sammenligne Alibaba aktier, med en af de andre store globale online markedspladser i Amazon. Du kan se mere om Amazon aktier ved at klikke her.

 

 

Alibaba aktier

 

 

Historien om Alibaba

 

Alibaba er et kinesisk multinationalt konglomerat med hovedfokus på e-handel, teknologi og internet. Selskabet blev stiftet i 1999, og har siden da udvidet deres aktiviteter til en lang række lande verden over. Fortune har udnævnt Alibaba til et af de mest beundringsværdige selskaber i hele verden.

Selskabet tilbyder både både handel og services inden for B2B, B2C samt C2C, der ikke mindst handles gennem Alibabas store online markedsplads. Dertil tilbyder Alibaba betalingsløsninger, prisportaler med sammenligning af markedsprodukter, samt flere andre produkter, ydelser, tjenester og services.

i September 2014 blev Alibaba børsnoteret på New Yorks fondsbørs, hvor Alibaba rejste over 25 milliarder dollars, hvilket gav Alibaba en markedsværdi på over 230 milliarder dollars. Alibaba IPO blev dermed den klart største IPO der nogensinde har fundet sted.

I 2020 blev Alibaba anslået til at være en af de største selskaber inden for internet handel, det femtestørste inden for kunstig intelligens, et af de største investeringsselskaber i verden, og som indehaveren af de største online markedspladser i verden gennem Alibaba, Taobao og Tmall. I dag er selskabet ifølge Forbes et de 10 mest værdifulde selskaber i verden, og indehaver af den sjettestørste brandværdi i verden.

 

 

Alibaba aktier

 

 

Er Alibaba aktier en god investering

 

Alibaba er et af verden største selskaber, og har i de seneste år markeret så stærkt på flere nye markeder. Alibaba er dertil en del af det kinesiske marked, der i mange år har været i rivende udvikling. Der er derfor gode tegn på at Alibaba vil klare sig godt i fremtiden.

Kigger vi nærmere på fremtiden for Alibaba aktier, så kan den historiske aktiekurs måske give et fingerpeg om, hvordan Alibaba aktier vil udvikle sig i fremtiden. Som nævnt ovenfor var Alibaba på tidspunktet for sin børsnotering, den mest værdifulde IPO i verdenshistorien.

 

 

Alibaba aktier

 

 

Siden da er Alibaba aktier bare steget og steget i værdi, men Alibaba blev som så mange andre selskaber, hårdt ramt af corona-krisen, der på trods af en god fremgang i den første tid, så småt i løbet af 2021 begyndte at falde hastigt.

Der kan derfor være god grund til at undersøge Alibaba aktier nærmere, da Alibaba aktier historisk set har klaret sig rigtig godt. Tror du således på at der blot er tale om et mindre bump på vejen, så kan der potentielt være rigtig gode afkast at finde i Alibaba aktier.

 

Fordele ved at investere i Alibaba aktier:

  • Et af verdens største selskaber
  • Et af verdens mest værdifulde brands
  • Dominerende markedsfaktor på kerneområder
  • En del af det kinesiske marked der har været i rivende udvikling i mange år
  • Stort potentiale for vækst i de kommende år