Søg efter:

Demant aktier

 

Demant aktier har været i rigtig god udvikling de seneste mange år, hvor Demant aktier er steget med over 500%. Demant aktier er derfor en rigtig spændende aktie at se nærmere på, for at se på om udviklingen fortsætter, og om der kunne være god ide i at investere i Demant aktier i de kommende måneder og år.

Leder du efter viden om Demant aktier, så finder du her på siden en masse brugbar information om Demant aktier, historien om Demant, og om potentialet og fordele ved at investere i Demant aktier i fremtiden.

Et andet dansk selskab der også producerer høreapparater er GN Store Nord. Du kan med fordel se nærmere på GN Store Nord aktier og sammenligne med Demant aktier. Se mere om GN Store Nord aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Kort om Demant

 

Demant er en dansk produktionsvirksomhed der producerer høreapparater, høretelefoner, lydteknisk udstyr, og høretekniske hjælpemidler.

Selskabet blev stiftet i 1908 af Hans Demant og gik dengang under navnet Oticon. Efter hans død overtog sønnen Williams Demant. I perioden før, under og efter 1. verdenskrig udvidede Demant deres aktiviteter, til også at inkluderer markeder i resten af Skandinavian og Sankt Petersborg.

Under 2. verdenskrig begyndte Demant deres egen produktion, da der som følge af den store verdenskrig var mangel på råvarer fra andre lande.

Op gennem 90’erne udvidede Demant med opkøb af de schweiziske producenter af høreapparater Bernafon, Phonic Ear, samt headset producenterne DanaCom og Interacoustics.

Selskabet bag Demant blev børsnoteret i 1995, og skiftede atter en gang navn i 1997, da hovedselskabet ændrede navn fra Oticon Holding A/S til William Demant Holding A/S.

I dag er selskabet et stort foretagende med en omsætning på mere end 14 milliarder dollars, har titusindvis af ansatte, og har tilstedeværelse i over 30 lande på verdensplan.

 

 

 

 

Er Demant en god investering

 

Siden sin introduktion som et børsnoteret selskab er det kun gået en vej for Demant – fremad. Havde du eksempelvis købt demant aktier for ti år siden tilbage i 2011, så kunne du have fået Demant aktien til en aktiekurs på under 100 kr.

Den samme aktiekurs er i dag et godt stykke over 300 kr. Der er altså tale om en stigning på over 300%. Det må siges at være en ganske fin investering.

Demant aktien er da også en af de mest populære aktier der handles på det danske marked. Det skyldes blandt andet de store overskud som Demant plejer at fremvise, selv når de bliver ramt af store udfordringer. Det skete blandt andet da de i 2019 blev udsat for et hackerangreb, der kostede selskabet en trecifret millionbeløb.

 

 

 

 

Det er også værd at bemærke at Demant er en virksomhed der ikke er bange for at investere, noget der kræves for at skabe god og stor vækst. De investerer således massivt i både forskning af deres egne produkter, men også i opkøb af andre virksomheder på det globale marked.

Vi synes derfor at Demant aktien ser rigtig spændende ud. Går du derfor med overvejelser om at investere i nye aktier, så er det helt klart værd at undersøge Demant aktien nærmere. Hvem ved, det kan være der gemmer sig en god gevinst ude i fremtiden. Du bør dog sætte dig grundigt ind i både selskabet, markedet og aktien, inden du beslutter dig for at investere.

 

Fordele ved at investere i Demant aktier:

  • Demant er ikke bange for at investere i vækst
  • Levere ofte store overskud
  • Stærk global markedsposition