Søg efter:

Kinesiske aktier

 

Kinesiske aktier har været i voldsom vækst de seneste år, hvilken man også kan sige om den kinesiske økonomi generelt. Derfor er der rigtig gode grunde til at se nærmere på kinesiske aktier, og på potentialet for at investere i kinesiske aktier.

Vil du gerne vide mere om kinesiske aktier og det kinesiske aktiemarked, så får du her på siden en masse brugbar information om kinesiske aktier, det kinesiske aktiemarked, og hvor vi også har set nærmere på potentialet og fordelene ved at investere i kinesiske aktier.

 

 

Kort om kinesiske aktier

 

Kinesisk økonomi buldrer derudaf med fuld udblæsning, og derfor er der også mange eksperter og investorer der finder det kinesiske aktiemarked aldeles interessant.

Udfordringen ved de kinesiske markeder er, at det ofte kan være svært at finde informationer om markederne, og det derfor kræver mere tid og opsøgende arbejde.

Derfor kigger vi her på siden nærmere på nogle af de bedste og mest interessante kinesiske aktier, for at give overblik over potentialet for nogle gode investeringer på det kinesiske marked.

I det følgende kigger vi nærmere på de store kinesiske selskaber Alibaba, Nio og ZTO Express, og ser på om vi kan sige noget om hvad fremtiden bringer.

 

 

 

 

Alibaba

 

Alibaba er et kinesisk multinationalt selskab der beskæftiger sig med e-handel, samt med internet og teknologi. I 2018 blev Alibaba kåret som en af de 100 mest beundringsværdige selskaber af Fortune.

På mange måder kan man sige om Alibaba, når det kommer til e-handlen, at Alibaba er den kinesiske udgave af Amazon. Alibaba har udviklet sig til at blive en af de største platforme for e-handel i verden.

Som så mange andre har Alibaba dog også været ramt af Corona-krisen, hvilket også kan ses på den faldende aktiekurs de senere år. Dette er en naturlig udvikling, da meget af Alibabas omsætning kommer gennem køb af forbrugsvarer. På grund af netop Corona-krisen, så faldt forbruget i hele verden, hvilket også kunne mærkes hos Alibaba.

Fremtiden ser dog mere lys ud da vi så småt kan begynde at tro og håbe på, at vores hverdag langsomt vil begynde at vende tilbage til hvad den var, i tiden inden Corona-krisen ramte. Derfor synes vi også Alibaba er en interessant aktie i de kommende år, da forbruget, og dermed Alibabas omsætning, må forventes at stige.

Se mere om Alibaba aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Nio

 

Nio er en kinesisk bilproducent der specialiserer sig i elbiler. Selskabet blev stiftet i 2014 i Shanghai, hvor selskabets hovedkontor også er beliggende.

Allerede ved selskabets stiftelse introducerede de deres første elbil, og siden da, og på ganske få år, er Nio blevet en seriøs konkurrent til andre store producenter af elbiler som Tesla.

Så sent som i 2020 fik Nio en finansiering på over 1 milliard dollars, hvilket var nødvendigt da Nio havde svært ved at sælge deres mange producerede elbiler. Det har sat skub i forretningen hvilket også kan aflæses på aktiekursen.

I kølvandet på finansieringen i 2020 eksploderede aktien der steg fra en aktiekurs på 3 dollars, til over 60 dollars da den toppede i januar 2021. Siden er aktien faldet lidt igen, og har lagt sig på et stabilt niveau.

Med tanke på den massive finansiering som Nio fik i 2020, der havde den ønskede effekt på salget af elbiler, så er der god grund til at holde øje med Nio aktien i den kommende tid.

Se mere om Nio aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

ZTO Express

 

ZTO Express er et stort kinesisk selskab der beskæftiger sig med transport og logistik af varer og andet transport gods. Det er anslået at ZTO Express dækker 96% af af byerne og distrikterne i Kina.

En af de store årsager til succesen hos ZTO Exoress har været det store boom i e-handel på det kinesiske marked. ZTO Express står nemlig for en stor del af leveringen, af de varer og produktet der handles online i Kina. Her leverer de blandt andet vare og produkter ved handel på e-handelsplatformen Alibaba.

Med et marked der boomer og som ikke ser ud til at stoppe op i den nærmeste fremtid, så er der god grund til at tro på, at ZTO Express vil gå en god fremtid i møde. Det kan derfor være en rigtig god idé at holde godt øje med ZTO Express aktien fremadrettet.

 

 

 

 

Er kinesiske aktier en god investering

 

Det kinesiske marked er et meget attraktivt marked, da den kinesiske økonomi i mange år har været i stor vækst. Undersøges det kinesiske marked grundigt, så det identificeres hvilke industrier der klarer sig særligt godt, så kan der være rigtig gode investeringer at lave på kinesiske aktier.

Blandt andet i industrier med e-handel og teknologi er Kina en global magtfaktor, så vi anbefaler at kigge nærmere på disse industrier hvis du overveje det kinesiske marked. Vi har allerede kommet med et par forslag i netop disse industrier, som du med fordel kan undersøge nærmere.

 

Fordele ved at investere i kinesiske aktier:

  • Den kinesiske økonomi er i rivende udvikling
  • Har klaret sig godt gennem corona-krisen
  • Stort vækstpotentiale i de kommende år