Søg efter:

De bedste aktieanbefalinger 2022

 

Leder du efter gode aktier at investere i, så kan du her på siden findes vores aktieanbefalinger til de bedste aktier i 2022, hvor vi både har set nærmere på de bedste danske aktier, samt de bedste udenlandske aktier.

Vi kommer også med en række gode tips og råd til, hvordan du selv kan finde frem til de bedste aktier at investere i, samt tips og råd til at komme godt i gang med at investere i aktier, som du kan bruge til at få større succes med dine investeringer.

Derudover har vi også set nærmere på de bedste aktie platforme på markedet, så du er sikker på at du får valgt den helt rigtige aktie platform at investere på, samt kort på markedet for kryptovaluta, som også kan vise sig at være et rigtig spændende marked at investere på i 2022.

 

 

De bedste danske aktier – danske aktieanbefalinger 2022

 

Vi har udvalgt tre gode aktier på det danske aktiemarked, som vi tror meget på kommer til at stige i fremtiden. Du kan se mere om de bedste danske aktieanbefalinger nedenunder, hvor vi ser nærmere på Novo Nordisk, Vestas og Danske Bank.

 

 

Novo Nordisk

 

Novo Nordisk er et stort dansk medicinalselskab, der udvikler, producerer og fremstiller en lang række medicinalprodukter og lægemidler, herunder insuliner, væksthormoner og kønshormoner.

Novo Nordisk er et af de største selskaber i Danmark, og er samtidig en af de mest populære aktier på det danske aktiemarked. Det skyldes de gode resultater som Novo Nordisk leverer, og at aktien har været i konstant vækst i det seneste årti.

Vi har både udvalgt Novo Nordisk på baggrund af det flotte resultater, den stigende aktiekurs, og den stærke markedsposition som Novo Nordisk indtager, men også fordi vi anser Novo Nordisk aktien som en sikker og stabil investering på den lange bane.

Det skyldes at Novo Nordisk opererer på markeder som ikke rammes, når de økonomiske kriser rammer. De ofte livreddende produkter som Novo Nordisk fremstiller, er nemlig ikke produkter som forbrugerne kan spare væk, selv når der ikke er mange penge at gøre med.

Dette er blot nogle af grundene til at vi anbefaler at du ser nærmere på muligheden for at investere i Novo Nordisk aktier. Vi kommer til at holde skarpt øje med aktien i de kommende måneder og år.

Se mere om Novo Nordisk aktier ved at klikke her.

 

 

Aktieanbefalinger

 

 

Vestas

 

Vestas er verdens førende producent af vindmøller, hvilket giver dem en utroligt stærk markedsposition. Det er tilmed på et marked som vi har meget store forventninger til i de kommende år. Det er der også mange andre der har, og det betyder samtidig at Vestas er nogle af de mest populære aktier på det danske aktiemarked.

Der er nemlig en stadig større og stigende efterspørgsel på den grønne omstilling, og ikke mindst vedvarende og klimavenlig energi. Det har også allerede ført til at Danmark og især flere andre Europæiske lande, har givet udsagn om at ville opføre en lang række vindmølleparker.

Flere projekter er allerede sat i gang, og det er kun et spørgsmål om tid, før nye ordrer lander på bordet hos Vestas. Det vil med garanti betyde vækst i selskabet mange år frem, og vil samtidig også betyde at Vestas aktier vil stige meget i de kommende år.

Intet er selvfølgelig givet, men vi synes helt klart at fremtiden ser meget lys ud for Vestas. Derfor anbefaler vi at du, ligesom vi selv vil gøre, holder skarpt øje med Vestas aktien i de kommende år, for at se på muligheden for at lave en god investering.

Se mere om Vestas aktier ved at klikke her.

 

 

Aktieanbefalinger

 

 

Danske Bank

 

Danske Bank er den største bank og finansielle institution i Danmark. Derudover er Danske Bank også på det svenske og finske marked, samt tilstedeværelse i flere andre lande som Nordirland og Litaeun.

Markedet for selskaber som Danske Bank er på den lange bane meget interessante markeder, da der historisk set har været stor vækst på disse markeder. Som Danmarks største bank vil Danske Bank uden tvivl også være en god investering på den lange bane.

Dertil er Danske Bank aktier udbytte aktier, der betyder at du som aktionær udbetalt en del af selskabets overskud. Udbyttet på Danske Aktier er meget fordelagtigt, da Danske Bank ofte udbetaler helt op over 40% af deres overskud til aktionærerne.

Vi synes derfor at Danske Bank er en rigtig interessant aktie, som vi forventer os meget af i fremtiden, og især på den lange bane. Vi kommer til at følge aktien hos Danske Bank tæt, og vi anbefaler at du gør det samme.

Se mere om Danske Bank aktier ved at klikke her.

 

 

Aktieanbefalinger

 

 

De bedste udenlandske aktier – udenlandske aktieanbefalinger 2022

 

Vi har i tillæg til aktieanbalingerne til de bedste danske aktier, også udvalgt tre udenlandske aktier som vi har store forventninger til i 2022. Nedenfor ser vi nærmere på aktierne hos Tesla, Apple og Pepsi.

 

 

Tesla

 

Tesla er blandt verdens største selskaber og har været i rivende vækst i de seneste år. Selskabet er mest kendt for deres elbiler, samt deres raket- og satellit projekter SpaceX og Starlink.

Det er ikke mindst i de seneste år at Tesla aktiekursen er eksploderet. Fra 2020 og frem til i dag er aktiekursen steget med over 1000%. Det store spørgsmål er så herfra om aktiekursen vil fortsætte med at stige, eller om den vil begynde at stagnere, eller måske endda at falde.

Vi anser Tesla som et selskab der kommer til at dominere deres kernemarkeder i fremtiden, og deres raket- og satellit projekter har et utrolig stort potentiale. Dertil har Tesla stor fokus på den grønne teknologi, noget vi mener bliver et afgørende parameter for succes på fremtidens markeder.

Se mere om Tesla aktier ved at klikke her.

 

 

Aktieanbefalinger

 

 

Apple

 

Apple er en teknologigigant som på samme måde som Tesla har været i rivende udvikling de seneste år. Apple står for salg af mobiltelefoner og computere til en fjerdedel af det globale marked.

Det kæmpe brand som Apple har fået opbygget gør det næsten umuligt at forestille sig, at Apple ikke også vil være en dominerende markedsfaktor i de næste mange år. Derfor har vi stor tiltro til at Apple aktien vil fortsætte med at stige.

Vi vil derfor uden tvivl være meget opmærksomme på hvordan aktien udvikler sig, for at se på om der vil opstå mulighed for at lave de rette investeringer.

Se mere om Apple aktier ved at klikke her.

 

 

Aktieanbefalinger

 

 

Pepsi

 

Pepsi er en amerikansk producent af føde- og drikkevarer, og er den næststørste på sit område kun overgået af Nestle. Pepsi er et globalt brand med rækkevidde og tilstedeværelse overalt i verden.

Pepsi har uden tvivl en af de flotteste aktiekurser hvis man ser hen over de seneste 30 år. Der har således været en stabilt og konstant fremgang i aktiekursen, der er gået fra en pris på under 20 amerikanske dollars til i dag at være oppe over 170 amerikanske dollars. Specielt i de seneste ti år er det gået stærkt, hvor aktiekursen er steget med næsten 300%.

Det store brand og den meget stærke markedsposition, samt den historiske aktiekurs der er i konstant vækst, gør at vi ser på Pepsi som en meget sikker, stabil og god investering. Som en ekstra fordel ved Pepsi så er deres aktier udbytte aktier, så du vil som aktionær være sikret en del af de ofte store overskud Pepsi leverer.

Se mere om Pepsi aktier ved at klikke her.

 

 

Aktieanbefalinger

 

 

Tips til at finde de bedste aktier

 

Når du selv skal lede efter gode aktier kan du med fordel anvende følgende tips og tricks, til at afgøre hvorvidt en aktie er værd at investere i:

  • Hold dig til markeder du har kendskab til. På den måde kan du bedre forudsige hvordan markedet vil bevæge sig i fremtiden.
  • Læs op på de forskellige aktiestrategier. Det kan nemlig være en stor fordel at benytte sig af en aktiestrategi. Se mere om aktiestrategier her.
  • Hold dig til et budget. Du bør ikke investere for penge, som du ikke har råd til at miste. Vi anbefaler derfor at du holder dig inden for et fastsat budget.

 

 

Er det en god ide at investere i kryptovaluta

 

Selv om kryptovaluta for længst har etableret sig som et aldeles værdifuldt investeringsobjekt, så er det stadig et forholdsvist nyt investeringsobjekt, der først for alvor indtog markedet i 2009 med Bitcoin.

Derfor er der for mange stadig store spørgsmålstegn ved, om kryptovaluta vil fortsætte sin fremgang, eller om kryptovalutaen har sine bedste dage bag sig. Det har vi undersøgt nærmere i det følgende.

De fleste med interesse for at investere har hørt historierne om kryptovaluta, og om hvordan kurserne nærmest er eksploderet fra den ene dag til den anden. Det har været kraftigt medvirkende til at kryptovaluta er blevet så populært at investere i.

Alt afhængig af hvem du spørger vil du få et forskelligt svar, på spørgsmålet om hvordan fremtiden for kryptovaluta ser ud. Dem der taler imod lægger vægt på, at kryptovaluta er en slags digitalt pyramidespil, og at de store prisstigninger er det rene luft.

Der er dog også mange der anser kryptovaluta som et fremtidigt alternativ til de traditionelle valutaer, og på mange parametre virker kryptovalutaen da også rigtig lovende. Den store forskel på kryptovaluta og traditionelle valutaer er, at kryptovaluta ikke er en centraliseret omkring en beslutningstager, det vil sige en regering, finansiel institution eller lignende.

 

 

Aktieanbefalinger

 

 

Dertil har kryptovalutaen vist sig at være en meget sikker form for system til transaktioner, da måden hvorpå kryptovaluta er bygget op på gør, at oplysninger om transaktioner ikke kan slettes eller ændres. Opbygningen af kryptovaluta gør også, at det bliver umuligt at finde frem til ejeren af en given krypto-enhed, hvilket giver en stor grad af anonymitet ved transaktioner.

Som noget særligt spændende ved kryptovaluta er, at flere store globale selskaber har tilkendegivet deres interesse i, at gøre visse kryptovaluater, såsom Bitcoin og Ethereum, til legitime betalingsmidler i deres organisationer. Her er ikke mindst store selskaber som Amazon og Tesla nogle af frontløberne. Leges der med tanken om at disse tilkendegivelser realiseres, er det ikke svært at forestille sig at priserne igen vil stige eksplosivt.

Der er dog også ting der taler imod investering i kryptovaluta. Her tænker vi ikke mindst på det faktum at flere lande, med Kina i spidsen, har forbudt brugen og minedrift af kryptovaluta, hvilket især på baggrund af forbuddet i Kina har hæmmet kryptovalutaernes vækst.

Alt i alt ser vi dog på markedet for kryptovaluta som et utroligt marked, så leder du efter en anderledes slags investering end de traditionelle aktier, så anbefaler vi at du ser nærmere på markedet for kryptovaluta.

Se mere om kryptovaluta ved at klikke her.

 

 

Bedste aktie platforme på markedet

 

Er du en ny investor anbefaler vi helt klart enten eToros aktie platform eller SaxoInvestors aktie platform. Disse aktie platforme er nemligt meget tilgængelige for nye investorer, og gør det nemt at komme i gang med at investere.

eToro har vi kåret som den bedste aktie platform på markedet andetsteds her på siden, og derfor anbefaler vi at du ser nærmere på eToros aktie platform. eToros aktie platform udmærker sig særligt ved at tilbyde 0 kr. i kurtage på aktiehandel, og har dertil et stort udvalg af både danske og udenlandske aktier, samt et stort socialt netværk hvor investorer kan dele tips og råd om investeringer med hinanden.

Ønsker du et større fokus på nye danske investorer, så bør du undersøge om den danske aktie platform SaxoInvestor er noget for dig. Her får du danske kundeservice, og et kæmpe udvalg af danske aktier. Du opnår derudover den fordel at SaxoInvestor automatisk indsender opgørelser til SKAT, samt muligheden for at oprette en aktiesparekonto der giver større skattebesparelser på dine investeringer.

Se mere om de bedste aktie platforme på markedet ved at klikke her.

 

 

Inden du investerer

 

Inden du beslutter dig for at investere i de aktier du har fundet frem til, anbefaler vi at du sætter dig grundigt ind i både aktien, virksomheden, samt på markedet, herunder konkurrenter og andre markedsbevægelser.

På den måde sikrer du dig nemlig bedst, at du har den fornødne viden til at foretage de helt rigtige investeringer, og du øger dermed chancen for at få et højere positivt afkast. Vær derfor grundig i din research inden du beslutter dig for at investere i aktier.