Søg efter:

Twitter aktier

 

Twitter aktier er en rigtig spændende potential investering at se nærmere på, da Twitter aktier er meget populære, og da Twitter aktier hurtigt kan vise sig at stige i de kommende år. Dog har Twitter aktier været lidt på tilbagegang det seneste års tid.

Det er derfor interessant at se nærmere på, hvad der ligger til grund for tilbagegangen ved Twitter aktier, og om Twitter aktier kan stabilisere sig, og begynde at stige igen i fremtiden.

Vil du gerne vide mere om Twitter aktier, så læs med videre her på siden hvor vi ser nærmere på Twitter aktier, historien om Twitter, og på om der kunne være gode investeringer at lave i Twitter aktier i fremtiden.

Et andet spændende social medie at se nærmere på, er Reddit aktier IPO. Du kan se mere om Reddits kommende børsnortering (IPO) ved at klikke her.

 

 

 

 

Kort om Twitter

 

Twitter er et socialt medie stiftet i 2006. Siden 2006 har Twitter vokset sig frem til et af verdens førende platforme inden for sociale medier.

Selskabet bag Twitter blev børsnoteret i 2013 med en anslået værdi på 31 milliarder dollars, en værdisætning der siden har været til debat. Det skyldes blandt andet at antallet af nye brugere på platformen er stagnerende, samt at selskabets omsætning er relativt lav i forhold til værdiansættelsen.

I 2019 havde Twitter dog et rekordår målt på omsætning, da de omsætte for 3,5 milliarder dollars. Dette ligger et stykke over omsætningen i 2015, hvor den samlede omsætning for året løb op i 2,5 milliarder dollars.

Det hører samtidig med til historien at Twitter flere gange har leveret massive underskud, herunder i 2015 hvor underskuddet var på hele 500 millioner dollars. Den stagnerende tilgang af nye brugere, de store underskud, samt debatten om selskabets reelle værdi, har gjort Twitter aktien meget volatil.

Twitter aktien ser dog ud til at klare sig ganske pænt i disse år, så det bliver ihvertfald interessant at se om den kan holde momentum.

 

 

 

 

Er Twitter aktier en god investering

 

Om Twitter aktien er en god investering er meget svært at sige noget om. Historisk har det været meget op og ned for aktien, og sammenholder man aktiens historik med debatten om selskabets reelle værdi, den stagnerende tilgang af nye brugere, samt de store underskud, så er det tydeligt der er nogen risiko forbundet med aktien.

Det skal dog også nævnes at aktien i disse år klarer sig ganske pænt, hvilket måske er et tegn på bedre tider for Twitter aktien. Det kan derfor være interessant at se på nogle af årsagerne bag. Og lad det bare være sagt med det samme, vi kan ihvertfald godt få øje på en helt essentielt ting.

Donald Trump.

Det kan næsten ikke være gået nogens næse forbi, at Donald Trump i tiden før og under hans præsidentperiode, udsendte daglige, og ofte kontroversielle, beskeder via platformen.

 

 

 

 

Donalds Trumps indflydelse på platformen kan på ingen måder undervurderes, og det skal derfor tages med i betragtningen, at Twitter har lukket hans profil ned på platformen. Det er derfor rigtigt spændende at se hvad konsekvens det får for Twitter aktien, at deres største aktiv ikke længere er en del af platformen.

Umiddelbart er det svært at sige noget om, da Twitter aktien steg massivt i kølvandet på nedlukningen af Donald Trumps profil på platformen, men den er omvendt faldet ned til det niveau, den lå på i tiden inden Donald Trumps profil blev fjernet fra platformen.

En ting er sikkert, det bliver rigtigt spændende at se om Twitter aktien fortsætter det seneste års nedtur, eller om den retter sig op igen. Hvem ved, måske kan der ligge gode gevinster på Twitter aktien i den nære fremtid.

 

Fordele ved at investere i Twitter aktier:

  • Meget stærk markedsposition
  • Globalt brand
  • Millioner af daglige brugere