Søg efter:

Norwegian Cruise Line aktier

 

Norwegian Cruise Line aktier har i de seneste år været hårdt ramt, på baggrund af corona-krisen der ramte krydstogselskaber som Norwegian Cruise Line særlig hårdt. Norwegian Cruise Line aktier har dog siden stabiliseret sig, og ser ud til at klare sig ud gennem krisen. Norwegian Cruise Line aktier er derfor en meget spændende aktie at følge i de kommende år.

Vil du gerne vide mere om Norwegian Cruise Line aktier, så bliv her på siden, hvor du finder en masse brugbar information om Norwegian Cruise Line aktier, om historien bag Norwegian Cruise Line, samt på potentialet og mulighederne for at investere i Norwegian Cruise Line aktier.

Et andet stort krydstogselskab du kan se nærmere på er Carnival. Du kan se mere om Carnival ved at klikke her.

 

 

 

 

Bag om Norwegian Cruise Line

 

I 1966 blev Norwegian Cruise grundlagt af Ted Arison og Knut Kloster. Dengang under navnet, Norwegian Caribbean Line. Deres markedsaktiviteter omfatter krydstogtlinjer, et marked hvor de er  tredje størst mål på antal passagerer, og har en markedsandel på knap 10%.

Deres allerførste krydstogtskrib (Sunward), der fragtede biler mellem England og Gibraltar, var 140 meter lang og vejede 8.666 tons.

Undervejs stiftede Ted Arison virksomheden Carnival Cruise Lines, hvilket betød, at han forlod Norwegian Carribbean Line. Knut Kloster valgte at videreudvikle Norwegian Carribbean, hvor flere krydstogtskibe og også lavprisfly priser kom til.

Udover at være storspiller inden for bilfragt, blev krydstogtskibene også lavet med hytter, kasinoer og to-dæks-biograf.

 

 

 

 

Fra fragt af biler til krydstogtsrejser

 

I dag tilbyder Norwegian Cruise Line alt fra børnevenlige og mere luksuriøse krydstogt rejser. Krydstogts rejserne rummer masser af underholdning, såsom teater og broadway shows, samt aktiviteter i løbet af dagen, herunder også deres kendte Aqualand.

Norwegian Cruise Line udbyder 17 krydstogtskibe i forskellige klasser, og tilbyder forskellige aktiviteter, så alle skibene ikke har det samme udbud.

 

 

 

 

Er det en god ide, at jeg køber Norwegian Cruise Line aktier?

 

Norwegian Cruise Line, har som så mange andre virksomheder og herunder især også rejsebranchen, været hårdt ramt af corona-krisen, med massive tab til følge.

De har været præget af fyringer og sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Grundet deres høje likviditet har de dog formået at komme ud på den anden side, hvilket også bevidner om deres formåen under svære forhold.

Selvom Norwegian Cruise Line har været hårdt ramt af corona-krisen, som resten af branchen, så har de dog klaret sig ud på den anden side. Når man sammenholder det med forventningen, og forhåbningen om, at corona-krisen snart kan være overstået, så kan der være håb forude.

 

 

 

 

Hvis, eller når, krydstogtbranchen igen kommer i gang, så er der god grundt til at tro, at Norwegian Cruise Line vil være en seriøs spiller på markedet i fremtiden. Spørgsmålet er bare om hvornår det kommer til at ske, hvilket kan være svært at forudsige noget om.

Tror du dog på at krydstogtbranchen går bedre tider i møde i de kommende år, så kan der være god grund til at holde øje med Norwegian Cruise Line aktien, da der potentielt kan være store gevinster at få i fremtiden. Inden corona-krisen ramte sad Norwegian Cruise Line på næsten 10% af det samlede marked, og der er derfor tale om en stor spiller på markedet.

Inden du investerer bør du dog undersøge både aktien og markedet grundigt, for at sikre dig bedst muligt, at du foretager de helt rigtige investeringer, og beskytter dig på bedst muligt vis mod, at du lider store tab som følge af forkerte investeringer.

 

Fordele ved at investere i Norwegian Cruise Line

  • Stærk markedsposition
  • Klaret sig pænt gennem corona-krisen i en branche der har blandt de hårdest ramte
  • Stort vækstpotentiale i de kommende år