Søg efter:

Kort om Gamestop aktier

Gamestop aktier har været en af de mest omtalte aktier i de seneste år, hvilket ikke mindst skyldes internet platformen Reddit. Den store omtale af Gamestop aktier førte en short squeeze i januar 2021 til, at Gamestop aktier steg eksplosivt i værdi. På to uger steg Gamestop aktier med over 1500%.

Det skyldtes ikke mindst at en brugerforum på internetplatformen Reddit, opfordrede aktionærer i Gamestop til at investere i og holde på deres Gamestop aktier. Det førte til et underskud i udbuddet af Gamestop aktier, der ikke kunne følge med den store efterspørgsel.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at investere i Gamestop aktier, så læs med videre her på siden, hvor du finder information om selskabet Gamestop, og hvor vi også ser på potentialet for at Gamestop aktier vil fortsætte med at stige.

En anden spændende aktie i spilbranchen er de danske Unity Software aktier, som du med fordel kan se nærmere på, og sammenligne med Gamestop aktier. Unity Software er især anerkendt for deres bidrag til mobilspil. Du kan se mere Unity Software aktier ved at klikke her.

Gamestop aktier

Historien om Gamestop

Gamestop et amerikansk elektronik selskab med fokus på videospil, elektroniske forbrugsvarer og forhandler af diverse former for spil. Gamestop er en verdensomspændende kæde.

Selskabet blev stiftet i 1984 og fik sit nuværende navn i 1999. I den første halvdel af selskabets levetid opnåede selskabet enorm succes, og blev en af de førende selskaber på flere af deres kerneområder.

Efter 2010 begyndte succesen så småt at vende for Gamestop, da online handel i stigende grad overtog markedet for salg, på de kerneområder som Gamestop forhandler i deres fysiske butikker. Den store nedgang skyldtes dog også andre forhold, blandt andet at Gamestop lavede en massiv fejlinvestering med et mislykket smartphone projekt.

Gamestop har i de seneste år kæmpet hårdt for at vende nedturen, men har måtte se det ene store underskud efter det andet. Fremtiden for selskabet er derfor stadig meget uvis. Det kan for investorer gøre Gamestop aktier til en meget usikker investering.

Gamestop aktier

Er Gamestop aktier en god investering

Gamestop aktier er meget specielle aktier at investere i, da aktiekursen i allerhøjeste grad, er drevet af et internetforum på platformen Reddit. Det er derfor umuligt at spå noget om hvor længe den store omtale varer ved, og hvor længe forummet på Reddit vil have indflydelse på aktiekursen.

Samtidig har Gamestop i mange år været i tilbagegang, hvilket stiller store spørgsmålstegn ved selskabets fremtid. Dette forhold gør også, at Gamestop aktier virker til at være meget usikre aktier at investere i på den korte bane og den lange bane.

Gamestop aktier

Vi synes selv at Gamestop aktier virker meget risikable, men vi har omvendt set hvordan aktiekursen eksploderede med over 1500% på blot to uger. En ting er dog sikkert, hvis du vil investere i Gamestop aktier, så bør du undersøge både selskab, aktie og markedet grundigt, inden du beslutter dig for at investere.

Fordele ved at investere i Gamestop aktier:

  • Opnår meget stor omtale i disse år
  • Den store omtale har drevet aktiekursen fremad