Søg efter:

Genmab aktier

 

Genmab har været i rivende udvikling de seneste små ti år, hvor Genmab aktier er steget med over 800%. Genmab aktier har altså været en rigtig god investering for dem der var tidligt ude, og det store og spændende spørgsmål er så nu, om Genmab aktier vil fortsætte med at stige i fremtiden. Gør de det kan der nemlig være rigtig god grund til, at du bør se nærmere på Genmab aktier.

Vil du gerne vide mere om Genmab aktier, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får information om Genmab aktier, historien om Genmab, og hvor vi også ser på potentialet og fordelene ved at investere i Genmab aktier.

Et andet dansk selskab der befinder sig på samme marked som Genmab, og som det kunne være interessant at sammen Genmab aktier med er Demant. Du kan se mere om Demant aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Kort om Genmab

 

Genmab er et dansk-amerikansk bioteknologisk selskab stiftet i 1999 af Florian Schõnharting. Selskabet udvikler og producerer monoklonale antistoffer mod kræft, ledbetændelser og andre typer af sygdomme.

Især de to antistoffer Arzerra, til bekæmpelse af kronisk lymfatisk leukæmi, og DARZALEX, til bekæmpelse af Refractory Multipel Myeloma, en form for kræftsygdom, er meget succesfulde produkter.

Selskabet blev børsnoteret i år 2000 på Københavns Fondsbørs, og er en del af C25 indekset. Selskabets tidligere administrerende direktør var en overgang den bedste betaler direktør på C25 indekset. Blandt andet fik hun dobbelt så meget i løn som den administrerende direktør for Novo Nordisk.

 

 

 

 

Særligt fra år 2013 er det kun gået en vej for Genmab. Først vandt Genmab en stor sejr om deres produkt Arzerra, da forhandleren GSK vandt en patentkrænselsessag om produktet. Dertil blev Genmab i 2013 også tildelt Breakthrough Therapy-status af FDA, USA’s sundhedsmyndighed, til Arzerra i behandlingen af kronisk lymfatisk leukæmi.

Det medbragte stor vækst for Genmab, hvilket da også har kunnet ses på aktiekursen for Genmab aktien. I starten af 2013 lå Genmab aktien i en aktiekurs på under 100 kr. I dag ligger aktiekursen på over 2000 kr. og da den toppede i sommeren 2021, var aktiekursen næsten helt oppe på 3000 kr. Der er altså tale om et selskab i fremgang, og det har investorerne også for længst fået øjnene op for.

 

 

Er Genmab aktier en god investering

 

Genmab har været i rivende vækst i de senere år, og har allerede været en rigtig god investering for dem der var tidligt ude. Spørgsmålet er så om aktien vil blive ved med at stige, eller om det er for sent at hoppe med på vognen.

Umiddelbart synes vi at aktien ser rigtig spændende ud. Genmab er et meget anerkendt firma, der har fået godkendt, producerer og markedsføre vigtigt produkter inden for behandlingen af flere dødelige sygdomme, hvor de ikke mindst på nogle kræftområder har førende produkter.

 

 

 

 

Den globale rækkevidde som selskabet også har, er en anden interessant faktor. Med base i Danmark og det europæiske marked, men også med en stor tilstedeværelse på det amerikanske marked.

De førende produkter, den stærke markedsposition, den rivende udvikling og de mange overskud er blot nogle af de ting, vi har kigget rigtigt meget på, i vores analyse af Genmab aktien. Det er helt klart en aktie vi vil holde skarpt øje med i de kommende måneder og år. Vi anbefaler derfor at du undersøger aktien nærmere, for at se på dine muligheder for investeringer i Genmab.

 

Fordele ved at investere i Genmab:

  • Førende produkter på kerneområder
  • Stærk markedsposition
  • Global rækkevidde
  • Har været i rivende vækst de seneste år
  • Anerkendt selskab