Søg efter:

Unity Software aktier

Unisoft Software aktier er en spændende dansk aktie at se nærmere på. Unity Software har nemlig ført vist, at de hurtigt kan stige og vise sig at være en rigtig god investering. Derfor kan der være god grund til at se nærmere på Unity Software aktier, og hvordan de vil udvikle sig i de kommende måneder og år.

Overvejer du at investere i Unity Software aktier, så får du her på siden en masse information om Unity Software aktier, historien om Unity Software, samt på mulighederne for at lave gode investeringer i Unity Software aktier i fremtiden.

Er du mere til udenlandske teknologiaktier, så anbefaler vi at se nærmere på Microsoft aktier ved at klikke her.

Kort om Unity Software

Unity Software blev stiftet i Danmark i 2004 under navnet Over the Edge Entertainment, inden selskabet bag i 2007 ændrede navn til Unity Software.

Bedst kendt for deres spilmotor Unity, der bruges under udvikling af forskellige typer spil og aps til computere, konsoller mv. Formålet med udviklingen af Unity var at gøre det mere tilgængeligt at udvikle spil og aps i 2D og 3D.

Unity fik sit store gennembrud ved lanceringen af Apples iPhone i 2007, da Unity var en de første platforme der var fuldt ud anvendelig på Apples iPhones og systemer. Af den årsag har Unity i mange år været den dominerende spilmotor til spil på mobiltelefoner.

Det anslås at Unity er brugt i udviklingen til omkring halvdelen af alle mobilspil på markedet, samt op mod 60% af markedet for virtuel reality.

Med tiden har Unity udviklet sig til at være tilgængelig på mere end 25 platforme, med omkring 1 million aktive månedlige brugere. Noget af det der gør Unity så populært er, at spilmotoren giver mulighed for at udvikle spil, selv for dem uden den store forhåndsviden.

Er Unity Software en god investering

På overfladen virker Unity Software til at være en god investering. Der er tale om et relativt ungt selskab, der på ganske få år har sat sig i førersædet på store teknologiske markeder.

Under overfladen er der dog også nogle tegn der er interessante at se nærmere på. Unity leverer ofte underskud på deres regnskaber, hvilket kunne indikere en dårlig investering.

Det hører dog med til historien at Unity har investeret massivt i opkøb af andre virksomheder og aktiviteter de seneste år, hvilket kan være en stor del af forklaringen på de haltende regnskaber.

Dertil er det værd at huske på at Unity sidder tungt i førersædet på deres kerneområder, og har millioner af brugere. Det vidner om at det er et selskab der formår at levere konkurrencedygtige produkter, der vil være en del af markedet i mange år frem.

Hvorvidt Unity Software er en god investering beror derfor mestendels på din strategi. Hvis du tror på at selskabet får succes med sine investeringer, så kan der være gode gevinster at hente på denne aktie.

Fordele ved at investere i Software Unity aktier:

  • Meget stærk markedsposition på flere af deres kerneområder
  • Markederne for deres kerneområder har et stort potentiale for vækst i de kommende år
  • Har vist sig parate til at investere for at skabe vækst