Søg efter:

Amerikanske aktier

 

Amerikanske aktier er meget spændende aktier at investere i, hvilket ikke mindst skyldes at USA er den største økonomi i verden. Det gør at amerikanske aktier har et kæmpe vækstpotentiale, hvilket tiltrækker investorer af alle typer. Vi anbefaler også at du selv ser nærmere på de amerikanske aktier, for at se på dine muligheder for at finde nogle gode amerikanske aktier at investere i.

Vil du gerne vide mere om amerikanske aktier og det amerikanske aktiemarked, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor vi har set nærmere på nogle gode amerikanske aktier, og hvor vi også har set på potentialet og fordelene ved at investere i amerikanske aktier.

 

 

 

 

Kort om amerikanske aktier

 

Det amerikanske aktiemarked er det mest populære aktiemarked at investere på i verden. Det er her de største selskaber er placeret, og hvor pengene er allerstørst. Derfor er der også mange danske investorer der finder det amerikanske aktiemarked meget interessant, og vi er selv meget begejstrede for de amerikanske aktier og aktiemarkeder.

Vi kigger derfor nærmere på nogle af de bedste amerikanske aktier på markedet, og ser på hvordan den umiddelbare fremtid ser ud. Er du ligeså interesseret i det amerikanske aktiemarked som vi er, så læs med her hvor vi ser nærmere på nogle af de bedste amerikanske aktier.

 

 

 

 

Bedste amerikanske aktier

 

Blandt de bedst amerikanske aktier finder vi aktierne for selskaberne Apple, Tesla, Coca Cola og Intel. Disse aktier har vi udvalgt på baggrund af deres globale rækkevidde, store markedsandele, og potentiale for vækst i de kommende år.

 

 

Apple aktier

 

Apple aktien har været i rivende udvikling siden 2009 hvor aktiekursen lå på under 5$. I dag er aktiekursen oppe over 170$, så der er tale om en massiv vækst, og man forstår da også godt hvorfor.

Apple har nemlig formået at placere sig selv som en af de største teknologigiganter inden for telekommunikation, hvor især deres iPhones og Mac computere sælger ekstremt godt. Tror du på Apple fortsætter den store vækst, så kan der være god værdi i at holde øje med Apple aktien i den nærmeste fremtiden.

Se mere om Apple aktier ved at klikke her.

 

 

Tesla aktier

 

En anden amerikansk teknologigigant er Tesla, der især er kendt for deres produktion af elbiler. Tesla er dog involveret i en lang række foretagender og markeder, og markerer sig i disse år blandt andet med SpaceX.

Tesla aktien har ligesom Apple aktien også været i voldsom vækst de senere år. I slutningen af 2019 lå aktiekursen på lige under 20$, mens den i starten af 2022 er steget til over 1000 dollars.

Tesla er et af de største brands i verden, og meget af populariteten kan helt sikkert tilskrives flamboyante Tesla ejer Elon Musk. Tror du på Elon Musk og Tesla kan fortsætte væksten, så skal du holde godt øje med Tesla aktien.

 

 

Coca Cola aktier

 

Coca Cola er verdens største producent af læskedrikken cola, og er et selskab der har været på markedet i over 100 år. Det har gjort Coca Cola til et af verdens største brands, og Coca Cola forhandles i stort set alle lande verden over.

Coca Cola aktien er en meget stabil aktie der vokser år for år. Det er derfor en aktie som mange investorer er vilde med, da den altid leverer de forventede resultater. Du finder dog ingen eksploderende aktiekurs de seneste 30 år, så hvis du ønsker større kursstigninger er Coca Cola måske ikke for dig.

Ønsker du i stedet en aktie der altid er i vækst, og som vil garantere (så meget som der nu kan gives garantier på aktiemarkedet) at du får held med din investering på den lange bane.

Se mere om Coca Cola aktier ved at klikke her.

 

 

Intel aktier

 

Intel er verdens førende producent af halvledere og mikrochips, og er et af de største selskaber på det amerikanske aktiemarked. Med tanke på den industri som Intel har sine kerneområder inden for, og at efterspørgslen i fremtiden kun vil stige, så ser vi gode muligheder for investeringer i Intel aktien.

Intel aktien ligner på mange måder Coca Cola aktien i, at den er i stabil vækst og har været det i mange år. Investeringer i Intel aktien har historisk set været en god investering på den lange bane, og vi tror på det fortsætter i fremtiden.

Se mere om Intel aktier ved at klikke her.

 

 

Er amerikanske aktier en god investering

 

Der er ingen tvivl om at det amerikanske aktiemarked er et af de bedste aktiemarkeder at investere på i verden, hvis det da ikke er det bedste. Der findes næsten uendelige muligheder for at investere, og findes der en branche eller industri med aktieselskaber, så finder du dem med garanti på det amerikanske aktiemarked.

Den amerikanske økonomi er som sagt den største i verden, og selvom der er meget politisk uro i disse år, og at markederne kæmper med corona-krisen, så er der stadig god grund til optimisme for fremtiden. De amerikanske markeder rejser sig nemlig altid igen, selv når det ser aller sortest ud.

 

 

 

 

De amerikanske selskaber hører nemlig til blandt verdens elite, og er de dominerende selskaber på mange af de vigtigste markeder på verdensplan. Der er ingen grund til at tro at det ikke også vil være tilfældet i fremtiden, selvom de presses hårdt af kineserne i disse år.

Leder du derfor efter nye aktiemarkeder at investere på, så er det amerikanske aktiemarked altså et rigtig godt bud på, hvor du kan finde dine næste mulige investeringer.

 

Fordele ved at investere på i amerikanske aktier:

  • Verdens største økonomi
  • Amerikanske selskaber er blandt verdens elite inden for de vigtigste industrier og markeder
  • Stort vækstpotentiale i fremtiden