Søg efter:

AirBnB aktier

 

AirBnB aktier er en spændende aktie at se nærmere på, da AirBnB aktier befinder sig på et rigtig spændende marked. Der kan derfor være rigtig god grund til at se nærmere på AirBnb aktier, for at se på potentialet for at AirBnB aktier vil stige i fremtiden, og om der kunne opstå gode muligheder for at investere i AirBnb aktier.

Vil du gerne vide mere om AirBnB aktier, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får information om AirBnB aktier, historien bag om AirBnB, samt om potentialet og fordelene ved at investere i AirBnB aktier i de kommende måneder og år.

AirBnB er en del af det meget spændende amerikanske aktiemarked. Vil du gerne vide mere om det amerikanske aktiemarked, herunder vores bud på de bedste amerikanske aktier, så kan du se mere om amerikanske aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Historien om AirBnB

 

AirBnB er en onlinevirksomhed, hvor man bl.a. som privatperson, kan udleje sit værelse/bolig/sommerhus etc. som andre kan booke sig ind på mod betaling. I 2017 blev AirBnB stiftet af Brian Chesky, Joe Gebbia og Nathan Blecharczyk.

I dag ligger hovedkontoret i San Francisco, Californien. De tre drenge delte bolig, og fandt sig selv nødsaget til at finde en løsning på deres huslejeproblem – deres husleje var nemlig for nyligt steget, og de havde ikke længere råd til at bo i boligen. De kom frem til en løsning, der gik ud på at leje deres værelser ud, hvor de derimod kunne sove på luftmadrasser. Der blev afholdt design konference i byen, og overalt i byen var hoteller fuldt booket – og det var i den anledning, at drengene så behovet og muligheden for at leje deres værelser ud.

Kort tid efter ideen var opstået, lavede de en hjemmeside, hvor de lejede deres lejlighed ud. I dag huser virksomheden over 2 millioner profiler, og AirBnB har en værdiansættelse på mere end 150 milliarder kroner. Fra år 2008 og frem til 2012 blev 10 millioner overnatninger formidlet via AirBnB. Sidenhen har stjernen Asthton Kutcher også investeret i virksomheden.

 

 

 

 

Bør jeg investere i Airbnb aktier?

 

AirBnB har ikke haft andet end fremgang siden deres opstart i 2007. Men i 2020 med corona epidemien, fik virksomheden modgang. AirBnB er ved at komme sig igen efter corona-krisen, og der hersker nok ingen tvivl om, at folk igen vil gøre brug af virksomheden, når verden begynder at åbne mere op.

Da AirBnB er førende inden for værelsesudlejning, og i forvejen har et verdenskendt brand og en høj popularitet, ser deres fremtid derfor lovende ud, og vi ser derfor på AirBnB aktier med stor optimisme.

 

 

 

 

Der kan derfor være god grund til at holde skarpt øje med AirBnB aktien i fremtiden, da der er potentiale for god vækst i de kommende måneder og år. Inden du investerer bør du dog undersøge aktien og markedet grundigt, for at sikre dig bedst muligt at du foretager de helt rigtige investeringer.

 

Fordele ved at investere i AirBnb aktier:

  • Førende markedsposition
  • Godt potentiale for vækst i AirBnb aktier de kommende måneder og år
  • Verdenskendt brand