Søg efter:

Aktie platform – Guide til de bedste aktie platforme

 

Når du først starter ud som aktieinvestor er det første du bør gøre, at finde frem til den aktie platform der passer bedst til dig. Med en aktie platform bliver det muligt, i tillæg til at handle aktier, at se statistikker, få råd af andre investorer, og mange andre gode fordele.

 

Når du skal finde frem til den bedste aktie platform for dig, så kan du med fordel overveje følgende:

 • Aktie platformens kurtage
 • Brugervenligheden på aktie platformen
 • Aktieapp
 • Udbuddet af aktier

 

 

 

 

Hvad er kurtage

 

Kurtage henviser ganske kort fortalt til det gebyr som et pengeinstitutet, børsmægler eller en aktie platform tager for at gennemføre køb og salg af aktier. Der er stor forskel på den kurtage som de enkelte tilbyder, og det kan derfor være meget vigtigt at undersøge nærmere, inden du vælger hvilken aktie platform du skal bruge.

 

 

Brugervenligheden på aktie platformen

 

Et andet væsentligt parameter er brugervenligheden på aktie platformen. Det er nemlig vigtigt at platformen gør det nemt og overskueligt at forstå dine handler, så du bedst muligt sikrer dig at du laver de bedste investeringer. Nogle af de parametre som brugervenligheden kan bedømmes på inkluderer sprog, support, guides, overblik og meget mere.

 

 

Aktieapp

 

En anden ting der kan være afgørende er muligheden for at benytte aktie platformen som en aktieapp på mobilen. Det giver nemlig mulighed for hurtigt og nemt at tjekke dine aktier på et splitsekund, uanset hvor i verden du befinder dig. Flere og flere mennesker benytter sig også af deres mobiler til at være på internettet, og at aktie platformen kan benyttes som en aktieapp på mobil er uden tvivl et vigtigt parameter for mange.

Se mere om aktieapp ved at klikke her.

 

 

 

 

Udbuddet af aktier

 

Det kan også være af stor betydning for mange investorer at der findes et stort ud af aktier, omend at det for nybegyndere ofte vil være af mindre betydning. Et større udbud af aktier giver dog langt flere muligheder for investeringer, og det kan derfor også være et vigtigt parameter for dig, i forhold til at finde frem til den bedste aktie platform.

Et andet forhold ved udbuddet af aktier har ikke at gøre med antallet, men i stedet at gøre med hvilke markeder aktierne befinder sig på. Det kan eksempelvis være fordelagtigt for danske investorer at handle i danske aktier, da kendskabet til disse ofte er større, end kendskabet til udenlandske aktier.

 

 

Bedste aktie platform

 

I det følgende har vi set nærmere på de to aktie platforme, som vi mener er de bedste aktie platforme på markedet for danske investorer. De to platforme har vi udvalgt på baggrund af deres gode brugervenlighed, der gør dem til oplagte aktie platforme for nybegyndere. Vi ser i det følgende nærmere på de to aktie platforme eToro og Saxoinvestor.

 

 

Aktie platformen eToro

 

Vores bud på den bedste aktie platform er uden tvivl eToro, som i de senere år har investeret massivt i deres aktie platform, og som har formået at skabe et gennemført produkt. Den helt store fordel ved eToro er deres kurtage på 0 kr! Du kan altså købe og sælge alle de aktier du vil helt uden kurtage.

Dertil er eToro’s brugervenlighed og aktieapp blandt de bedste på markedet, og du får et stort udvalg af aktier fra hele verden, herunder de bedste amerikanske og danske aktier. Skal du investere i aktier som nybegynder er eToro derfor et rigtig godt bud på din kommende aktie platform.

 

Fordele ved eToro:

 • Kurtage på 0 kr.
 • Meget stor brugervenlighed
 • Aktieapp er blandt de bedste på markedet
 • Stort udbud af aktier fra hele verden
 • Aktier, kryptovaluta, indeksfonde, råvarer og valuta
 • Copytrading
 • Stort socialt univers med tips og råd fra andre investorer

 

 

 

 

Aktie platformen Saxoinvestor

 

En anden rigtig god aktie platform er Saxoinvestor, der især velegner sig til nye investorer. Der er således fokus på at gøre det nemt for nye investorer at komme i gang, hvilket betyder en meget stor brugervenlighed. Saxoinvestor er udviklet af danske Saxo Bank, og du får derfor et stort udvalg af genkendelige danske aktier. Saxoinvestors kurtage er ikke 0 kr. som hos eToro, men er dog meget billig sammenlignet med mange andre aktie platforme.

 

Fordele ved Saxoinvestor:

 • Billig kurtage sammenlignet med markedet
 • Meget stor brugervenlighed
 • Stor udbud af danske aktier
 • Dansk kundeservice
 • Tilbyder aktiesparekonto
 • Automatisk indberetning til SKAT

 

 

Aktieanbefalinger

 

Når du har fundet frem til den bedste aktie platform for dig, så er det tid til at se nærmere på de aktier du overvejer at investere i. Da aktiemarkedet er kæmpestort kan det mange gange vise sig svært at få overblik over de bedste investeringer, og derfor har vi set nærmere på nogle af de aktier, som vi mener hører til blandt de mest spændende investeringer i aktier på markedet.

Få de bedste aktieanbefalinger til 2022 ved at klikke her.