Søg efter:

Kort om eToro og deres aktie platform

 

Leder du efter en ny aktie platform at investere på, så anbefaler vi at du ser nærmere på eToros aktie platform. Med eToros aktie platform får du nemlig en lang række gode fordele, som vil gøre det nemmere for dig at få succes med dine investeringer.

Vil du gerne vide mere om hvad eToro kan tilbyde dig som investor, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får information om alle de bedste fordele ved eToros aktie platform.

 

 

 

 

Historien om eToro

 

I 2007 blev eToro stiftet under navnet RetailFX som fokuserede på tjenester inden for finansielle og kopi-handel. De første år frem mod 2013 rejste eToro over 30 millioner dollars i kapital gennem flere finansieringsrunder, og alene i 2014 rejste eToro yderligere 27 millioner dollars i kapital gennem russiske og kinesiske investorer.

I 2017 blev eToro partnere med Coindash på et projekt om at udvikle blockchain baseret handel. Året efter i 2018 blev der rejst yderligere 100 millioner dollars i kapital via en privat finansieringsrunde.

I 2019 opkøbte eToro selskabet Firmo, et dansk block-chain selskab. Beløbet er ikke blevet bekendtgjort, men der er efter sigende tale om et anseeligt beløb. Senest har eToro markeret sig ved at offentliggøre deres intention om at blive et børsnoteret selskab.

 

 

 

 

Fordele ved eToro

 

Der er flere gode fordele forbundet med eToros aktie platform, blandt andet deres kurtage på 0 kr. ved køb og salg af aktier, men også deres store sociale netværk og udbud af danske og udenlandske aktier, er med til at gøre eToros aktie platform til den bedste på markedet. Du kan se mere om nogle af de bedste fordele ved eToros aktie platform i det følgende.

 

 

Kurtage til 0 kr!

 

En af de helt store fordele ved eToro er at du kan købe og sælge aktier helt uden gebyrer. Der er nemlig ingen kurtage når du handler og investere aktier på eToros aktie platform.

Det er en fordel for alle slags investorer, da der vil være mange penge at spare ved hver handel. Fordelen bliver kun større jo mere aktiv du er, da du kan lave lige så mange handler du vil, helt uden gebyrer. Det kan spare dig for rigtig mange penge, uanset hvilket budget du investerer med.

At så gennemført en aktie platform som eToros tilbyder 0 kr. i kurtage på køb og salg af aktier er meget sjældent, og du vil derfor næppe kunne finde et bedre og billigere sted at købe og sælge aktier end hos eToro.

 

 

Stor brugervenlighed og en af markedets bedste aktie app

 

Ved at benytte dig af eToro får du en af de mest brugervenlige aktie platforme på markedet. Den store brugervenlighed gør det nemt for både erfarne og nye investorer at få overblik, og komme i gang med at investere.

I de seneste år har eToro brugt meget af den kapital de har rejst gennem årene, på at optimere og forbedre deres aktie platform. Det viser sig i det produkt de tilbyder for nuværende, som vi mener er den bedste aktie platform på markedet.

I tillæg til den store brugervenlighed på eToros aktie platform, så tilbyder eToro også at benytte deres aktie platform på en af markedets bedste aktie app. Deres aktie app ligner meget i udtrykket deres aktie platform på en computer, så overgangen er i de fleste tilfælde meget nemt og problemfrit.

Ved at benytte dig af en aktie app bliver det muligt at investere på farten, hvilket er særlig smart hvis du er daytrader, eller er en der investerer ofte. Det er generelt bare rart altid at kunne få overblik over sine aktier når som og hvor som helst, hvilket bliver muligt med en aktie app.

 

 

Stort socialt netværk

 

En anden rigtig fed fordel ved eToro er det store sociale netværk på aktie platformen, hvor investorer i alle afskygninger kommer med deres bud, tips og råd til de bedste investeringer.

Det kan være rigtig gavnligt for alle slags investorer, erfarne som nye, da der vil være mulighed for at følge med i de seneste trends, og få nogle af de bedst tilgængelige analyser på en lang række markeder og investeringer.

Det store sociale netværk på eToros aktie platform gør det derudover meget nemt, at finde frem til investorer i forbindelse med copy-trading. Se mere om copy-trading nedenfor.

 

 

 

 

Få et stort udvalg af aktier hos eToro

 

Hos eToro får du et stort udvalg af aktier, som især har et stort udbud af amerikanske aktier. Det amerikanske aktiemarked er det måske mest interessante marked i verden, så går du også med overvejelser om at investere i amerikanske aktier, så er eToro et rigtig godt bud på din næste aktie platform.

Du får dog også et fint udvalg af de største og bedste danske aktier, så der vil også være let genkendelige aktier for dig, som ikke har det store kendskab til udenlandske aktiemarkeder. Hos eToro får du nemlig også et af de største udvalg af danske aktier på markedet.

 

 

Invester i kryptovaluta hos eToro

 

I tillæg til de traditionelle markeder og typer af investeringer, så har du også mulighed for at investere i kryptovaluta hos eToro. Kryptovaluta er blevet utroligt populært at investere i, hvilket helt sikkert skyldes de voldsomme kursstigninger som ofte er forbundet med kryptovaluta.

Du kan investere i en lang række kryptovalutaer på eToros aktie platform, herunder selvfølgelig de mest kendte og værdifulde som Bitcoin, Dogecoin, Etherium, Ripple og Litecoin, men også mange andre mere eller mindre nye og værdifulde kryptovalutaer.

Inden du beslutter dig for at investere i kryptovaluta bør du dog først sætte dig grundigt ind i kryptovaluta, da markederne for kryptovaluta er meget volatile, hvilket vil sige de svinger meget. Derfor er der ofte mange penge at tjene på at investere i kryptovaluta, men det kan også meget hurtigt gå den anden vej igen.

 

 

Mulighed for copy-trading

 

På eToros aktie platform er der mulighed for copy-trading, der gør det muligt at lave de samme investeringer som andre investorer på aktie platformen. Sammenholdt med det store sociale univers på eToro, er copy-trading meget interessant for mange investorer.

Ved at finde frem til de investorer som du synes lyder fornuftige, og som kan præsenterer et tilfredsstillende afkast, så bliver det nemt og hurtigt at finde frem til de investorer som har det største potentiale for copy-trading.

Der er også mulighed for at du selv kan dele din portefølje, og dermed åbne op for muligheden for, at andre investorer kan efterligne dine investeringer.

 

 

 

 

Andre aktie platforme

 

Er eToro ikke for dig findes der heldigvis en lang række andre gode aktie platforme på markedet, hvor vi ikke mindst anbefaler enten Capital.com eller SaxoInvestor.

Der er lidt forskel på de to aktie platforme, og hvilken du skal vælge afhænger ikke mindst af, om du er en erfaren eller en ny investor. Capital.com er for de mere erfarne investorer, og du bør derfor holde dig til eToro, SaxoInvestor eller andre aktie platforme, hvor der er en større tilgængelighed for nye investorer, hvis du ret ny som investor.

SaxoInvestor er derimod et rigtig godt valg for nye danske investorer, da du får dansk kundeservice, et stort udbud af danske aktier, og en aktie platform der er skræddersyet efter at gøre det nemt for nye investorer at komme i gang. Dertil tilbyder SaxoInvestor den fordelagtige aktiesparekonto, og sørger derudover for at dine opgørelser over dine investeringer bliver automatisk indsendt til SKAT.

 

 

Få vores aktieanbefalinger til 2022

 

Når du har tilmeldt dig eToros aktie platform, er det nu tid til at finde de bedste aktier at investere i. For at komme godt i gang kan du med fordel læse mere, om de aktier vi tror på bliver nogle af de bedste aktier i 2022. Du kan se vores aktieanbefalinger for 2022 ved at klikke her.