Søg efter:

Kort om de bedste investeringsplatforme

 

Der findes mange gode og mindre gode investeringsplatforme på markedet, og det kan derfor godt være svært at finde frem til den investeringsplatform der passer bedst til en selv.

Derfor har vi i denne artikel set nærmere på nogle af de bedste investeringsplatforme på markedet, så hvad enten du er en ny investor, eller en erfaren investor, så kan du med fordel læse med videre her, for at få vores bud på de bedste investeringsplatforme på markedet.

Vi har blandt andet udvalgt investeringsplatformene du finder nedenfor på baggrund af deres brugervenlighed, kurtage, sprog og flere andre faktorer, og har derigennem fundet de tre bedste investeringsplatforme på markedet.

 

 

 

 

Den bedste investeringsplatform er eToro

 

Vi synes uden tvivl at den bedste investeringsplatform på markedet er eToro. Med investeringsplatformen hos eToro får du nemlig alle de nødvendige tjenester, herunder køb og salg af aktier, men også et stort socialt netværk, hvor mange andre investorer deler deres bedste tips og råd. Du er dermed altid godt opdateret på de seneste trends.

Den vel nok største fordel er dog at der er 0 kr. i kurtage, hvilket betyder at du slipper for at betale gebyrer hver gang du køber eller sælger aktier. Det er en stor fordel sammenlignet med mange andre investeringsplatforme, som ofte vil tage en betragtelig kurtage hver gang du køber eller sælger aktier.

Derudover er eToro også en særlig god investeringsplatform for danske investorer, da investeringsplatformen er på dansk, og da der er et stort udbud af danske aktier.

Det er værd at nævne at eToro har investeret massivt i deres investeringsplatform de seneste år, en investering der må siges at have givet udbytte. Deres investeringsplatform fremstår nemlig meget brugervenlig, og i tillæg dertil, så får du også en af markedets bedste aktie apps. Det gør eToro til et rigtig godt valg for nye investorer.

 

 

 

 

Andre gode investeringsplatforme

 

Hvis eToro ikke er noget for dig og på den ene eller anden måde ikke opfylder dine ønsker og behov til din investeringsplatform, så findes der heldigvis masser af andre gode investeringsplatforme på markedet som du kan se nærmere på.

Som det første kan nævnes Capitol.com, som er særligt velegnet til erfarne investorer, men også danske Saxoinvestor er et godt bud, især hvis du ønsker en investeringsplatform med fokus på danske investorer.

 

 

 

 

Capital.com

 

Capital.com tilbyder en investeringsplatform som er særligt velegnet til erfarne investorer, og investorer der har fokus på gearing og daytrading. Capital.com er også særligt velegnet til investeringer i CDF’er, herunder CDF’er i sølv, guld og lignende.

Som sagt er Capitol.com velegnet til erfarne investorer. Er du derfor en ny investor bør du enten benytte dig af eToro, eller af vores næste bud på en god investeringsplatform.

 

 

Saxoinvestor

 

For den danske investor er der gode fordele ved at vælge Saxoinvestor, da deres investeringsplatform er lavet med fokus på de danske investorer. Som en dansk investeringsplatform får du et stort udbud af danske aktier, dansk sprog på investeringsplatformen, og ikke mindst en dansk kundeservice som for mange er rigtig vigtigt.

Er du tilmed en ny investor så er Saxoinvestor måske noget for dig, da deres investeringsplatform er opbygget med særligt fokus på at gøre det nemt for nye investorer, at komme i gang med at investere og handle med aktier.

 

 

Inden du beslutter dig for en investeringsplatform

 

Inden du beslutter dig for at tilmelde dig en investeringsplatform, bør du grundigt undersøge fordele og ulemper ved de enkelte investeringsplatforme. Bare fordi du læser et sted på internettet at den ene eller anden er god, så er det ikke ensbetydende med, at investeringsplatformen også passer til lige nøjagtigt dine ønsker og behov.

Du bør derfor med fordel undersøge dine behov og ønsker til din nye investerinsplatform, og derefter undersøge markedet for investeringsplatforme, for at finde frem til den helt rigtige investeringsplatform for dig.

Når du har tilmeldt dig din foretrukne investeringsplatform, så er det nu tid til at finde de aktier du gerne vil investere i. For at komme godt i gang kan du med fordel læse mere, om de aktier vi tror på bliver nogle af de bedste aktier i 2022. Du kan se vores aktieanbefalinger for 2022 ved at klikke her.