Søg efter:

Netflix aktier

 

Netflix aktier er meget populære og en af de mest handlede aktier i verden. Netflix aktier har været i rigtig god udvikling de sidste mange år, men Netflix aktier har oplevet et større kursfald i slutningen af 2021 og starten af 2022. Spændende bliver det derfor at se på, hvordan Netflix aktier vil udvikle sig i den kommende tid.

Leder du efter information om Netflix aktier, så læs med videre her på siden, hvor du får en masse brugbar viden om Netflix aktier, historien bag om Netflix, samt om potentialet for investeringer på Netflix aktier i fremtiden.

En anden spændende streamingaktie er Spotify. Du kan se mere om Spotify ved at klikke her.

 

 

 

 

Kort om Netflix

 

Netflix er en digital leverandør af online-streaming af film og serier. I dag er Netflix tilgængeligt i stort set hele verden, herunder også i Danmark, hvor tjenesten kom på markedet i 2012.

I 2021 havde Netflix over 200 millioner betalende brugere, hvor Kina, grundet restriktioner, samt Nordkorea og Syrien. Dertil er Netflix heller ikke i Crimea, grundet amerikanske sanktioner. Derudover er Netflix på resten af det globale marked.

 

 

 

 

Originalt var Netflix udelukkende en streamingtjeneste der tilbød visning af ekstern producerede film og serier, men i 2013, debuterede den første selvproducerede Netflix serie House of Cards.

Netflix er placeret som nummer 115 på Fortune 500, og som nummer 219 på Forbes Global 2000. De er dertil den største medie og underholdnings streamingtjeneste, hvis man måler værdien af de samlede aktier i Netflix, den såkaldte Market Capitalization.

Originalt var Netflix en selskab der solgte dvd’er online, men i 2009 overgik streaming markedet for dvd’er, og siden da er det kun gået en vej for Netflix. At Netflix har udviklet sig til at være så stor et globalt selskab ses ikke mindst ved, at Netflix fra år 2010 og frem, var den bedst præsterende aktie på S&P 500 aktiemarked, hvor aktiekursen i perioden steg med over 3000%.

 

 

 

 

Er Netflix aktier en god investering

 

Netflix aktier har været i rivende udvikling siden år 2010, hvilket kommer på baggrund af at Netflix er blevet en af de største på markedet inden for streaming af film og serier. Succesen er kun fortsat de senere år, hvor Netflix siden 2018 har markeret sig med flere store investeringer, opkøb og produktioner, der har været stærkt medvirkende til at udvide deres markedsandele.

Spændende bliver det derfor at se om aktien kan fortsætte sin vækst, eller om det er for sent at investere. Vi ser flere gode grunde til at Netflix aktien vil fortsætte med at stige. For det første er Netflix blandt first-moverne på deres kernemarkeder, og har formået at sætte sig solidt på markedet. Det har for det andet ført til at Netflix som brand, er et anerkendt og globalt kendt brand, som alle forbinder med streaming af film og serier.

 

 

 

 

Disse forhold gør at vi tror på at Netflix aktien vil fortsætte med at stige, på et marked vi i øvrigt også har generelt store forventninger til. Der er nemlig ingen tvivl om at streaming af film, serier, sport, underholdning og meget andet, er kommet for at blive.

Vi vil derfor holde skarpt øje med aktien i de kommende måneder og år, for at se på vores muligheder for at investere. Det anbefaler vi også at du gør, men inden du investerer så bør du undersøge både aktien og markedet grundigt inden du investerer. På den måde sikrer du dig nemlig bedst at du laver de helt rigtige investeringer.

 

Fordele ved at investere i Netflix aktier:

  • Har været i konstant vækst siden 2010
  • Globalt kendt brand
  • Store markedsandele
  • Meget stærk markedsposition
  • Stort potentiale for vækst på selskabets kernemarkeder