Søg efter:

GN Store Nord aktier

 

GN Store Nord aktier har været i rigtig god vækst de sidste mange år, og har etableret sig som en af de bedste danske aktier efter vores mening. Det bliver spændende at se på, om GN Store Nord kan fortsætte med at stige, og om der kunne være god ide i at investere i GN Store Nord i fremtiden.

Leder du efter viden om GN Store Nord aktier, så får du her på siden en masse brugbar viden om GN Store Nord aktier, historien om GN Store Nord aktier, samt om potentiale og fordele ved at investere i GN Store Nord aktier.

Du kan med fordel sammenligne GN Store Nord aktier, med en anden dansk aktie inden for høreapparater, Demant aktier. På den måde kan du få et bedre indblik i markedet og konkurrenterne. Du kan se mere om, og sammenligne GN Store Nord aktier med Demant aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Kort om GN Store Nord

 

GN Store Nord er at dansk selskab der producerer høreapparater og headsets, gennem deres to datterselskaber GN Hearing og GN Audio. GN Store Nord var den store danske industrimand Carl Frederik Tietgens største og vigtigste projekt, og blev stiftet i 1869 under navnet Det Store Nordiske Telegraf-Selskab.

Det Store Nordiske Telegraf-Selskab fik bygget telegraflinjer mellem Danmark og Kina, og at Tietgen var en rig forretningsmand kan ses ved, at aktiekapitalen i selskabet var på næsten 30 millioner kroner, hvilket var større end Nationalbankens på daværende tidspunkt.

 

 

 

 

Telegrafnetværket blev udvidet i de følgende år, og opførslen om en telegraflinje fra Skotland til USA, der skulle gå over Færøerne, Island og Grønland blev igangsat. Telegraflinjen blev først endeligt færdigt 60 år senere, længe efter Færøerne, Island og Grønland var blevet forbundet.

I 1985 ændrede selskabet navn til GN Store Nord, der markerede et skift i måden hvorpå GN Store Nord skulle markedsføre sig selv. Fejlslagne investeringer op gennem starten af 00’erne førte dog til store tab, og GN Store Nord måtte sælge ud og omstrukturere.

Tilbage står selskabet med GN Hearing og GN Audio, som er de to datterselskaber som GN Store Nord satser på i fremtiden. Det har vist sig at være en god ide, for GN Store Nord er en stor markedsspiller på netop disse områder.

Her er GN Store Nord blandt andet verdens største inden for Unified Communations-headsets, hvor man flere gange har lanceret revolutionerende produkter på markedet, blandt andet med verdens første sports-headset, der gjorde det muligt at måle brugerens puls direkte i øret.

Meget af det samme gør sig gældende for GN Hearing, der også har været revolutioneret markedet, da de i 2010 lancerede verdens første høreapparat med 2.4 GHz-teknologi. Det gjorde de også i 2014, da de lancerede det første høreapparat til iPhone på markedet.

 

 

 

 

Er GN Store Nord aktier en god investering

 

De revolutionerende produkter som GN Store Nord udviklet de seneste år, har ført til en stor stigning i aktiekursen. Dog har aktiekursen set et større fald de sidste seks måneder, der har fjernet i omegnen af aktiens værdi.

Det store fald skal ikke mindst ses i lyset af kritikken over de høje priser på det amerikanske marked, som den amerikanske præsident Joe Biden sendt afsted tilbage i sommeren 2021. Ifølge et medie havde kun 14% af de amerikanere der havde behov for et høreapparat, råd til rent faktisk at købe et.

 

 

 

Aktien ser måske ud til at stabilisere sig selv igen, men det er stadig for tidligt at sige noget om. På trods af de seneste måneders nedtur, så har vi stadig tiltro til GN Store Nord aktien. Den stærke markedsposition og de innovative produkter gør, at vi har stor tiltro til GN Store Nord aktien i fremtiden, og det er helt klart en aktie vi vil følge tæt.

 

Fordele ved at investere i GN Store Nord aktier:

  • Stærk markedsposition
  • Innovative produkter
  • Været i god vækst inden for de seneste årti