Søg efter:

Kort om Pfizer aktier

 

Pfizer aktier er i disse år nogle af de mest populære aktier at investere i, hvilket der er mange investorer der har fået øjnene op for. Det har været medvirkende til at Pfizer aktier har været inde i en god udvikling de seneste år.

At Pfizer aktier har været inde i en god vækst i de seneste år, skal dog ikke mindst ses i lyset af, at Pfizer er et af de selskaber der har sendt en godkendt corona-vaccine på markedet. Det har blandt andet medført bedre resultater for Pfizer, og har samtidig skabt meget omtale af selskabet, der har været medvirkende til at øge interessen for Pfizer aktier, og som har været med til at drive væksten de senere år.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at investere i Pfizer aktier, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du finder information om Pfizer, deres historie, og hvor vi også har set nærmere på potentialet for Pfizer aktier i de kommende år.

Du kan se mere om en anden populær vaccineaktie, ved at se nærmere på Moderna aktier. Se mere om Moderna aktier ved at klikke her.

 

 

Pfizer aktier

 

 

Historien om Pfizer

 

Pfizer er et amerikansk selskab der udvikler og producerer lægemidler, stiftet i 1849 af den tyske kemiker Claus Pfizer. Siden er meget sket for Pfizer, og i dag er Pfizer et af de største medicinalselskaber i verden. Forbes havde i 2020 Pfizer blandt de tre største medicinalselskaber i verden, og blandt de 100 største selskaber deres Fortune 500 liste.

Får Pfizer aktier har historien også båret præg af, at Pfizer er blevet et af verdens største medicinalselskaber. Op gennem 90’erne steg aktiekursen for Pfizer aktier med over 1500%, men faldt dog en smule i det efterfølgende årti.

Gennem det seneste årti har Pfizer aktier dog været i nærmest konstant vækst, og især efter lanceringen af Pfizers corona-vaccine, har aktiekursen for Pfizer været i rigtig god vækst. Aktiekursen er således næsten fordoblet på lidt under to år.

 

 

Pfizer aktier

 

 

Er Pfizer aktier en god investering

 

Pfizer aktier er en rigtig spændende aktie at se nærmere på. Pfizer nyder godt af den meget omtale selskabet får for tiden, på baggrund af deres corona-vaccine. Lanceringen af deres corona-vaccine har vist sig positivt på både selskabets resultater og aktiekurs.

Det store spørgsmål er derfor om Pfizer aktier vil fortsætte med at stige. Det afgørende i den henseende vil være, om Pfizer vil fortsætte med at levere corona-vacciner. Deres corona-vaccine har nemlig været det afgørende element i den vækst, som aktiekursen for Pfizer har gennemgået de seneste år.

 

 

Pfizer aktier

 

 

Tror du på at Pfizer aktier vil fortsætte med at stige, så kan der være rigtig god grund til at holde øje med Pfizer aktier i den kommende tid. Du bør dog undersøge aktien grundigt inden du investerer, for at sikre dig bedst muligt, at du laver de helt rigtige investeringer.

 

Fordele ved at investere i Pfizer aktier:

  • Et af verdens største og førende medicinalselskaber
  • Meget stærk markedsposition
  • Nyder godt af den store omtale på baggrund af deres corona-vaccine
  • Anerkendt for deres kamp mod Covid-19 med deres corona-vaccine
  • Pfizer aktier har været i god vækst de seneste år