Søg efter:

Kort om Disney aktie

 

Disney aktier har været i god vækst henover det seneste årti, hvor Disney aktier er steget med omkring 300%. Havde du derfor investeret i Disney aktier for ti år siden, så havde du i dag haft et rigtig godt afkast på din investering.

Disney er af mange anset for at være den mest værdifulde mediekoncern i verden målt på indtægt, og med et brand der har global rækkevidde. Dette er blot nogle af de forhold der gør, at mange investorer finder Disney aktier interessante, og som gør at Disney aktier er blandt de mest populære aktier der handles.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at investere i Disney aktier, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du finder information om selskabet Disney, og hvor vi også ser nærmere på potentialet for at Disney aktier vil stige i fremtiden.

Selvom Disney er en dominerende global mediekoncern, så er der hård konkurrence på flere af deres kernemarkeder. Det er der blandt andet på streamingmarkedet, hvor Netflix er en af de store konkurrenter. Vil du gerne sammenligne Disney med en af konkurrenterne, så anbefaler vi at du ser nærmere på Netflix aktier. Du kan se mere om Netflix aktier ved at klikke her.

 

 

Disney aktier

 

 

Historien om Disney

 

Disney blev stiftet i 1923 af de to Disney brødre Walt og Roy. Den første film som Disney sendte på markedet var Snehvide og de 7 små dværge, der blev en stor succes, og som blot var den første i en lang række Disney klassikere.

I 1986 ændrede selskabet navn til det nuværende navn, The Walt Disney Company, men omtales dog i daglig tale blot som Disney, og har siden da beskæftiget sig med mange forskellige ting relateret til mediebranchen, herunder film, teater, bøger og meget andet.

 

 

Disney aktier

 

 

Gennem årene har Disney været kendt for at opkøbe mindre konkurrerende selskaber. Blandt de største af disse kan nævnes Pixar, LucasFilms og Marvel, men også mange andre, der gør at Disney i dag er en af de største mediekoncerner i verden.

I 2019 lancerede Disney deres egen streamingtjeneste der er blevet en stor succes, og som er en af de førende streamingtjenester på markedet.

 

 

Disney aktier

 

 

Er Disney aktier en god investering

 

Disney aktier har historisk set været en rigtig god investering, og det store spørgsmål er derfor blot, om Disney aktier vil fortsætte med at stige i de kommende måneder og år. Det synes vi umiddelbart der flere tegn der tyder på.

For det første har Disney ikke været bange for at investere og opkøbe når mulighederne har budt sig, hvilket blandt andet kan ses ved opkøbene af Pixar, LucasFIlms og Marvel, samt ved Disney egen streamingtjeneste. Det viser en parathed til at gribe chancen, hvilket er godt tegn for fremtiden.

 

 

Disney aktier

 

 

Dertil taler den meget stærke markedsposition, at Disney er et af verdens største selskaber, og har et globalt brand, også meget for at Disney aktier vil fortsætte deres vækst. Tror du også på at Disney aktier vil fortsætte med at stige, så bør du holde godt øje med Disney aktier i den kommende tid.

 

Fordele ved at investere i Disney aktier:

  • Et af verdens største selskaber
  • Verdens førende mediekoncern
  • Globalt brand
  • Meget stærkt og førende markedsposition
  • Investerer når mulighederne opstår
  • Stort potentiale for vækst i de kommende år