Søg efter:

Tyske aktier

 

Tyske aktier er blandt nogle af de bedste aktier i verden, og der kan derfor være rigtig god grund til, at holde øje med de tyske aktier i de kommende måneder og år. Der kan nemlig hurtigt vise sig at være rigtig gode afkast at hente, ved at investere i de tyske aktier.

Vil du gerne vide mere om tyske aktier og det tyske aktiemarked, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor vi ser nærmere på nogle tyske aktier og det tyske aktiemarked, herunder på potentialet og fordelene ved at investere i tyske aktier.

 

 

Kort om tyske aktier

 

Tyskland er hjertet i den europæiske industri og økonomi, og derfor er tyske aktier meget interessante for investorerne. De største tyske giganter er nemlig globale giganter, der over tid har vist sig at være rigtig gode investeringer.

Er du selv ved at undersøge dine muligheder for nye investeringer, så kan det tyske aktiemarked måske også være noget for dig. På det tyske aktiemarked finder du som regel en stor grad af sikkerhed for dine investeringer, da den tyske økonomi er blandt de stærkeste i verden.

Vi kigger derfor nærmere på nogle af de store og interessante tyske aktier, hvor vi ser nærmere på potentialet for at investere i det tyske aktiemarked. Så læs med her hvis du gerne vil have nogle anbefalinger til nogle nye aktier, som du med fordel kan undersøge nærmere.

 

 

 

 

De bedste tyske aktier

 

I det følgende har vi set nærmere på nogle af de største tyske selskaber, hvor vi har kigget på deres potentiale for vækst i de kommende år. Vi ser nærmere på de to tyske giganter BMW og Siemens.

 

 

BMW

 

BMW er en af de største producenter biler og motorcykler på det globale marked. Den tyske bilindustri har altid været anerkendt for deres motorkøretøjer i højeste kvalitet, og BMW er historisk set en af de store årsager hertil.

I nyere tid er BMW også trådt ind på markedet for elbiler, hvilket viser de er omstillingsparate, og parate til at investere for at beskytte deres markedsposition.

Kigger vi på den nuværende aktiekurs, så kan vi se at BMW har klaret sig aldeles godt gennem corona-krisen, hvor de mere eller mindre har været i konstant vækst siden corona-krisen brød ud. Dette er blot nogle af årsagerne til at BMW er en populær tysk aktie.

Se mere om BMW aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Siemens

 

Siemens er en tysk teknologigigant, der ligesom BMW, også har en fremtrædende position på det globale marked. Siemens er involveret i mange forskellige aktiviteter i tillæg til deres fokusområde med energiproduktion og distribution. Andre aktiviteter inkluderer levering af transportløsninger til jernbaner og veje, medicinsk teknologi, samt deres vindproduktion.

Ligesom BMW har Siemens også klaret sig rigtig godt gennem corona-krisen, hvilket også kan aflæses på aktiekursen. I disse år ligger Siemens aktien på sit højeste niveau i over 30 år. Siemens aktiekurs er fra 2020 og frem til i dag gået fra omkring 100 dollars, til nu at ligge på omkring 150 dollars, en stigning på rundt regnet 50%.

Siemens er førende på flere af deres kerneområder, og det er svært at forestille sig at Siemens ikke også vil vokse i fremtiden. Der kan derfor være god ide i at kigge nærmere på Siemens aktien, hvis du leder efter nye aktier at investere i.

Se mere om Siemens aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Er tyske aktier en god investering

 

Tyske aktier har historisk været rigtig gode investeringer, og som det kan ses på ovenstående, så er de tyske selskaber også stærke nok, selv når de økonomiske kriser rammer vores samfund.

Det er et klart tegn på at de tyske selskaber er robuste, og at de derfor vil være godt klædt på til fremtiden. Det kan også være tegn på at de tyske selskaber står stærkere end mange af konkurrenterne, der måske ikke har klaret sig lige godt igennem corona-krisen som mange af de tyske selskaber. Af den årsag er det tyske aktiemarked et meget attraktivt marked at investere i.

 

 

 

 

Det kan især være i industrien og i teknologisk brancher at de tyske aktier kan være meget attraktive, da det er blandt nogle af disse brancher, at tysk økonomi historisk set har været dominerende. Vi har allerede gennemgået BMW fra den tyske bilindustri, men hele den tyske bilindustri kan være værd at tage et nærmere kig på.

Leder du efter nye aktieinvesteringer så bør du helt klart undersøge det tyske aktiemarked nærmere, for at se om der ikke gemmer sig nogle gode investeringer. Du bør dog sætte dig grundigt ind i markedet før du investerer. Selv om det tyske aktiemarked uden tvivl er meget interessant, så er det vigtigt at du har så meget viden som muligt om de aktier du gerne vil investere i.

 

Fordele ved at investere i tyske aktier:

  • Den tyske økonomi er generelt en rigtig stærk økonomi
  • Stor grad af sikkerhed ved investeringer på tyske aktier
  • Har klaret sig godt gennem corona-krisen
  • Stort vækstpotentiale i de kommende år hvor Tyskland er en af verdens førende industier