Søg efter:

Lucid aktier

 

Lucid aktier er  ret spændende aktier, da Lucid aktier er en ret ny aktie på aktiemarkedet, og da selskabet Lucid heller ikke har særligt mange år på bagen. Det er derfor interessant at se nærmere på, hvordan Lucid aktier vil udvikle sig i fremtiden, og om Lucid aktier muligvis kunne være en god investering.

Vil du gerne vide mere om Lucid aktier, så bliv her på siden hvor du får en masse brugbar information om Lucid aktier, historien om Lucid, samt om muligheden og potentialet for at investere i Lucid aktier.

Lucid producerer elbiler, og synes du dette marked er et interessant marked at investere i, så kan du med fordel se nærmere på Tesla aktier. Se mere om Tesla aktier ved at klikke her.

 

 

Kort om Lucid Motors

 

Lucid Motors er en amerikansk producent af elbiler. Andre divisioner hos Lucid Motors inkluderer forskning i Energilagring, samt udvikling af produkter af udstyr og materiale til industrien.

Den langsigtede strategi for Lucid Motors er at blive en konkurrent til Tesla, hvilket deres massive investeringer de senere år også vidner om. I februar opkøbte Lucid Motors eksempelvis Churchill Capital Corp IV, i en handel til en værdi af knap 12 milliarder dollars.

Lucid Motors har offentligt udtalt sig om deres ambitioner omkring deres Project Gravity SUV 2023, som de forventer vil være et konkurrencedygtigt alternativ til Teslas Model 3 i løbet af 2024 og 2025.

 

 

 

 

Historien om Lucid Motors

 

Selskabet blev stiftet i 2007 og gik dengang under navnet Atieva. Til at starte med var formålet at producere bilbatterier og andet strømforsyning til bilindustrien.

Måske takket være nøglefigurer Chief Executive Officer Peter Rawlinson, der tidligere arbejde for Tesla, samt Vicepræsident Derek Jenkins, der tidligere arbejdede hos Mazda, annoncerede Atieva i 2016 deres intention om at bygge en elbil i luksusklassen. I samme ombæring skiftede selskabet navn til det nuværende Lucid Motors.

I de senere år har Lucid Motors modtaget massive investeringer, der har til hensigt at øge produktionskapaciteten på deres elbiler. Det forventes at kapaciteten om få år vil være på 400.000 nye elbiler om året.

 

 

 

 

Er Lucid Motors en god investering

 

Lucid Motors er en rigtig spændende aktie, da de har investeret massivt i de seneste år, og med deres investeringer sikrer efter at være en direkte konkurrent, til de største producenter af elbiler på markedet.

Det er også en organisation der virker velsmurt, og som i ledelsen har mange års erfaring på området, på trods af at det er et forholdsvist nyt marked. Med deres teknologiske “know-how”, og store kapital i ryggen, så virker det meget sandsynligt at vi vil se meget mere til Lucid Motors i fremtiden.

 

 

 

 

Om de får held med at true de største producenter på markedet er svært at sige noget om, da det afhænger af mange faktorer. Det vil derfor være nødvendigt med en dybere analyse af både Lucid Motors, men også af markedet og deres potentielle konkurrenter.

Vi synes dog at Lucid Motors har formået at skabe en god udgangsposition for dem selv, og det virker derfor ikke usandsynligt, at Lucid Motors vil se en vækstende aktiekurs i den nærmeste fremtid, men også på lang sigt.

Meget afhænger dog af deres succes med deres nye Project Gravity SUV, da store dele af deres investeringer og ressourcer er gået til dette projekt. Tror du på at de får succes med deres massive investeringer, og spændende nye projekter, så kan Lucid Motors aktien meget hurtigt vise sig at være en rigtig god investering.

 

Fordele ved at investere i Lucid Motors:

  • Har investeret massivt i væksten de seneste år
  • Stor ekspertise på deres område
  • Har investeret i markeder med store vækstpotentialer i de kommende år