Søg efter:

Facebook aktier

 

Facebook aktier er nogle af de mest populære aktier i hele verden. Facebook aktier har været i konstant vækst de sidste mange år, og der er ikke meget der tyder på at det ikke skulle fortsætte. Det kan derfor vise sig at være en rigtig god ide, at undersøge Facebook aktier nærmere for at se på, om der kunne være gode investeringer at lave i Facebook aktier i fremtiden.

Vil du gerne vide mere om Facebook aktier, så får du her på siden en masse information om Facebook aktier, historien om Facebook, og om potentialet og fordelene ved at investere i Facebook aktier.

Tror du der er god værdi i internetaktier som Facebook aktier, så anbefaler vi at du ser nærmere på børsnoteringen for Reddit aktier, som alle forventer vil ske i løbet af 2022. Du kan se mere om Reddit aktier IPO ved at klikke her.

 

 

 

 

Kort om Facebook

 

Facebook er et amerikansk online socialt medie der er den førende af sin slags på hele internettet. Selskabet bag Facebook har for nyligt skiftet navn til Meta Platforms, Inc. Det anslås at Facebook har en markedsværdi på over 500 milliarder dollars.

Der er over 2 milliarder brugere af Facebook verden over og hver dag kommer der over 250.000 nye til. Facebook er en af de mest besøgte hjemmesider på hele internettet. Over 2,5 milliarder fotos bliver månedligt lagt op på Facebook.

 

 

 

 

Historien om Facebook

 

Facebook blev lavet af Mark Zuckerberg i 2004, men var i starten kun tiltænkt studerende på college eller universitetet. Ret hurtigt så Zuckerberg potentialet i Facebook, og gjorde siden tilgængelig for alle.

Der var også mange andre der så potentialet i Facebook, blandt andre Yahoo og Microsoft, men Zuckerberg har ikke ville sælge. Dog formåede Microsoft at opkøbe en mindre del af Facebook.

I 2012 blev Facebooks børsnoteret og siden da er det kun gået en vej for aktien. I løbet af 2012 kunne Facebook aktier købes til helt ned under 20$, men var allerede fordoblet i løbet af 2013. Siden da er det kun, med få udsving, gået fremad for Facebook aktien. I disse år har Facebook aktien en aktiekurs mellem 300-350$.

 

 

 

 

Er Facebook aktier en god investering

 

Historisk set har Facebook været en rigtig god investering, siden Facebook blev børsnoteret tilbage i 2012. Det store spørgsmål er derfor om Facebook aktien vil fortsætte med at vækste i fremtiden.

Der er flere gode tegn på at Facebook vil bevare, og forbedre, deres i forvejen førende markedsposition. De senere år har Facebook blandt andet opkøbt andre giganter som Whatsapp og Ínstagram, og har foretaget navneændring til Meta, som led i en større rebranding af selskabet bag.

 

 

 

 

Det er også værd at bemærke de store overskud som Facebook ofte fremviser, og med tanke på der stadig er en stor tilgang af nye brugere på Facebook hver eneste dag, så er der god grund til at tro på at Facebook aktien vil stige i fremtiden.

Der kan derfor være rigtig god ide i at holde godt øje med Facebook aktien i de kommende måneder og år, da der kan være gode investeringer at finde. Det er dog vigtigt du undersøger aktien og markedet grundigt, inden du foretager dine investeringer. På den måde sikrer du dig bedst, at du får foretaget de helt rigtige investeringer.

 

Fordele ved at investere i Facebook:

  • Førende markedsposition
  • En af de største virksomheder i verden
  • Kæmpe globalt brand
  • Over 2 milliarder brugere og der kommer nye hver dag
  • Konstant vækst siden sin børsnotering
  • Har investeret massivt i opkøb af andre tech og onlinegiganter