Søg efter:

Kort om Moderna aktier

Moderna aktier er meget omtalte og populære aktier i disse år, hvilket ikke mindst skyldes, at Moderne er et af de selskaber der har udviklet en vaccine i kampen mod Covid-19. Det har ført til en øget interesse for Moderne aktier, som i kølvandet på corona-krisen har gennemgået en stor vækst.

Dog har Moderna aktier gennemgået et større kursfald i andet halvår af 2021, og det bliver derfor spændende at se, om Moderna aktier vil stabilisere sig og begynde at stige igen, eller om aktiekursen for Moderna aktier vil fortsætte med at falde.

Vil du gerne vide mere om Moderna aktier, kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du kan finde information om selskabet Moderna, og hvor vi også har set nærmere på potentialet for at investere i Moderna aktier i de kommende måneder og år.

Du kan med fordel sammenligne Moderna aktier med Pfizer aktier, da begge aktier befinder sig på det samme marked. Se mere om Pfizer aktier ved at klikke her.

Moderna aktier

Historien om Moderna

Moderna er et amerikansk biotekselskab stiftet i 2010 der udvikler og producerer lægemidler. Moderna er klart mest kendt for deres bidrag i kampen mod Covid-19, da de er et af de selskaber der har sendt en godkendt vaccine på markedet.

Det er især Modernas corona-vaccine der har drevet Modernas vækst, hvilket også kan ses på aktiekursen for Moderna aktier. Inden corona-krisen lå aktiekursen for Moderna aktier på under 20 amerikanske dollars, mod aktiekursen der toppede i september 2021 på næsten 450 amerikanske dollars.

Moderna aktier

Er Moderna aktier en god investering

Moderna aktier har siden lanceringen af Modernas corona-vaccine været i stor vækst, og det store spørgsmål bliver om den gode udvikling varer ved. Der er dog lidt bekymrende tegn, da aktiekursen for Moderna aktier siden aktiekusen toppede ved knap 450 amerikanske dollars i september 2021, er faldet drastisk og ligger i dag på en aktiekurs under 160 amerikanske dollars.

Det er svært at sige noget om hvorvidt Moderna aktier vil begynde at stige, men afgørende bliver det uden tvivl at følge deres vaccineprogram. Hvis du hører nyheder relateret til Moderna om større ordre på deres corona-vaccine, så kan Moderna aktier hurtigt vise sig at stige.

Moderna aktier

Vi anbefaler derfor at du holder godt øje med Moderna aktier i de kommende måneder og år, da der potentielt godt kan ligge og vente nogle gode muligheder for investeringer i fremtiden. Vær dog opmærksom på at der også er bekymrende tegn ved Moderna aktier, og du bør derfor undersøge aktien grundigt inden du beslutter dig for at investere.

Fordele ved at investere i Moderna aktier:

  • Tilbyder et afgørende lægemiddelprodukt i deres corona-vaccine
  • Har fået meget omtale på baggrund af deres corona-vaccine
  • Anerkendt for deres kamp mod Covid-19