Søg efter:

Kort om DSV aktier

 

DSV aktier har været i rigtig god vækst henover de sidste 6-7 år, og er i dag en af de mest interessante danske aktier at se nærmere på. DSV er nemlig et af verdens største selskaber inden for transport og logistik, som er et rigtig spændende marked at investere i.

Den globale samhandel bliver nemlig bare ved med at vokse, og her vil DSV være en af de førende leverandører af ydelser og services til transport og logistik af disse varer og produkter, der skal fordeles rundt i hele verden.

DSV aktier går derfor en meget spændende tid i møde, hvilken gør det rigtig interessant at se nærmere på DSV aktier. Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at investere i DSV aktier, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du finder information om selskabet DSV, og hvor vi også har kigget nærmere på potentialet for at DSV aktier vil stige i de kommende år.

Du kan med fordel sammenligne DSV aktier med en anden dansk aktie i samme branche, hvor vi anbefaler at du ser nærmere på Mærsk aktier. Du kan se mere om Mærsk aktier ved at klikke her.

 

 

DSV aktier

 

 

Historien om DSV

 

DSV er et dansk selskab med fokus på transport og logistik med hovedsæde i Hedehusene. Selskabet blev stiftet i 1976 af en række vognmænd, hvilket selskabets navn da også bærer præg af. DSV står således for “De Sammensluttede Vognmænd”. Selskabet har vokset sig frem til i dag at være et af verdens førende selskaber inden for transport og logistik.

Selskabet blev børsnoteret i 1987 og oplevede med det samme stor succes, som kun er blevet endnu større i de seneste år. Siden 2015 er DSV aktier steget fra en aktiekurs på 200 kr. til en aktiekurs på over 1300 kr. Det er en stigning på over 600%, så der har været tale om en markant vækst i de seneste år.

 

 

DSV aktier

 

 

Er DSV aktier en god investering

 

DSV aktier ligner på mange måder en rigtig god investering, både hvis vi kigger på DSV aktier og dens aktiekurs i de senere år, men også hvis vi ser på vækstpotentialet for selskaber inden for transport og logistik.

Disse samlede forhold, med flere, gør at vi har stor forventning til, at DSV aktier vil fortsætte med at stige i de kommende måneder og år. Tror du også på at de vil fortsætte med at stige, så kan der altså være god grund til at holde godt øje med DSV aktier i den kommende tid.

 

 

DSV aktier

 

 

Fordele ved at investere i DSV aktier:

  • DSV aktier har været i god udvikling de seneste år
  • Meget stærk markedsposition
  • Stort potentiale for vækst på kernemarkeder
  • En del af det stabile danske aktiemarked
  • Stort potentiale for vækst i DSV aktier i de kommende år