Søg efter:

Kort om Coca Cola aktier

 

Coca Cola aktier er blandt de mest populære aktier at investere i, hvilket ikke mindst skyldes den konstante vækst som Coca Cola aktier har været i, og at Coca Cola aktier har en lang historie som udbytte aktier.

Det er næppe nødvendigt med en større introduktion af Coca Cola, da selskabets brand er blandt de største og mest værdifulde i hele verden. Chancerne for at du aldrig har hørt om Coca Cola, er derfor usandsynligt små.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at investere i Coca Cola aktier, så læs med videre her på siden, hvor du finder information om selskabet Coca Cola, og hvor vi også har set nærmere på potentialet for Coca Cola aktier i de kommende måneder og år.

Du kan med fordel sammenligne Coca Cola aktier med den store ærkerival fra Pepsi. Du kan se mere om Pepsi aktier ved at klikke her.

 

 

Coca Cola aktier

 

 

Historien om Coca Cola

 

Coca Cola er verdens største selskaber, og er mest kendte for den sodavand som selskabet tager sit navn fra, Coca Cola. Coca Cola har dog en lang række andre produkter i deres portefølje, blandt andet den populære sodavand Fanta og dens mange varianter.

Selskabet blev stiftet i 1892 efter at Asa Griggs Candler havde opkøbt opskriften til Coca Cola i 1889 af Pemberton familien og dens arvinger. Det var John Stith Pemberton der i 1886 opfandt opskriften til Coca Cola.

 

 

Coca Cola aktier

 

 

I de første 50 år fik Coca Cola etableret sig på deres kernemarkeder, og havde i 1948 opnået over 50% af den samlede markedsandel. Den store markedsandel er dog siden blevet formindsket, da flere andre store konkurrenter er kommet, hvor ikke mindst Pepsi udgør en stor andel af markedet.

Coca Cola bevarer dog sin position som den bedste sælgende cola i verden, og som et af verdens største selskaber og mest værdifulde brands, med tilstedeværelse i stort set alle lande i hele verden.

 

 

Coca Cola aktier

 

 

Er Coca Cola aktier en god investering

 

Historisk set har Coca Cola aktier været en rigtig god investering, da Coca Cola aktier har været i mere eller mindre konstant og stabil vækst i de sidste 30 år. Det er kun en mindre stagnering i midten af 0’erne der stikker ud, men ellers har Coca Cola aktier været i konstant vækst.

Med et marked der konstant udvider sig og hvor der for hver dag der går , kun kommer flere og flere købere ind på markedet, så er der god grund til at tro på, at Coca Cola aktier vil fortsætte med at stige.

 

 

Coca Cola aktier

 

 

Tror du på at Coca Cola aktier vil fortsætte med at stige i de kommende år, så kan der derfor være rigtig god grund til at holde øje med Coca Cola aktier, for at se på mulighederne for at lave investeringer med gode afkast.

 

Fordele ved at investere i Coca Cola aktier:

  • Et af verdens største selskaber
  • Et af verdens største brands
  • Førende markedspositioner
  • Coca Cola aktier har været i stor og stabil vækst de seneste 30 år
  • Stort potentiale for vækst i de kommende år