Søg efter:

Snapchat aktier

 

Snapchat aktier er en interessant aktie at se nærmere på, da Snapchat aktier har været i stor vækst og indtil efteråret 2021. Her begynde Snapchat aktier at falde, og aktiekursen for Snapchat aktier er i perioden blevet halveret. Det er derfor interessant at se på, om Snapchat aktier vil begynde at stige igen i fremtiden.

Vil du gerne vide mere om Snapchat aktier, så læs med videre her på siden, hvor du får information om Snapchat aktier, historien om Snapchat, samt potentialet for at lave gode investeringer på Snapchat aktien i fremtiden.

Vil du gerne se på andre aktier i samme branche som Snapchat aktier, så anbefaler vi at du ser nærmere på Facebook aktier. Du kan se mere om Facebook aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Kort om Snapchat

 

Snapchat er en beskedtjeneste til smartphones og tablets, der giver brugerne mulighed for at tage billeder, optage videoer, redigere og tilføje tegn og tekst, og sende indholdet til andre brugere af Snapchat.

Et af kendetegnene ved Snapchat er, at det indhold der sendes er tidsbegrænset, det vil sige det kun er tilgængeligt for den der får tilsendt indholdet i kort tid, inden det destruerer sig selv.

Efter sin introduktion blev Snapchat hurtigt en kæmpe succes, og i dag bruger næsten 300 millioner mennesker dagligt Snapchat. I gennemsnit sendes der over 4 milliarder snaps om dagen.

 

 

Historien om Snapchat

 

Snapchat er udviklet af Evan Spiegel og Bobby Morphy og blev lanceret i 2011. På få år blev Snapchat en kæmpe international succes. Udviklingen skete så hurtigt at Evan Spiegel i november 2012 udtalte, at Snapchat havde problemer med at levere snapchats i realtid, grunden den massive brugertilgang af tjenesten.

Frem mod 2017 voksede Snapchat sig kun større, og havde i starten af året op mod 150 millioner daglige brugere, et tal der kun er vokset siden.

Siden 2020 er det gået endnu stærkere for Snapchat. Det skyldes måske de mange corona-nedlukninger har gjort, at brugerne af Snapchat har haft mere tid til at kunne sende snaps frem og tilbage. Fra 2020 og frem mod slutningen af 2021 er Snapchat aktien steget i omegnen af 500%.

I de senere måneder er Snapchat aktien dog faldet betragteligt, hvor den næsten er halveret i værdi, sammenlignet med september-oktober 2021.

 

 

 

 

Er Snapchat en god investering

 

Det er svært at sige noget med sikkerhed omkring Snapchat aktien. Snapchat har i mange år leveret underskud, som uden tvivl har været en del af strategien, for at vækste så meget som muligt.

Kigger vi også på den nuværende aktiekurs, så er der også nogle tegn på, at Snapchat aktien kunne være en risikabel investering. Aktiekursen er nemlig halveret henover de sidste 4-5 måneder.

Det bliver derfor spændende at se om Snapchat kan genvinde momentum. Ganske vidst har Snapchat været i rivende udvikling i perioden 2020-2021, men de seneste måneder vidner måske om, at Snapchat potentielt har overpræsteret, og igen er ved at finde sit naturlige leje.

 

 

 

 

Historisk har aktien dog præsteret rigtig godt, og derfor er der også mange der anser Snapchat aktien som en vækstaktie. De seneste måneders nedtur kan derfor måske være en god chance for, at fange aktien på det helt rigtige tidspunkt.

Inden du investerer bør du dog undersøge Snapchat aktien grundet, for der nogen risiko forbundet med aktien. Et selskab skal før eller siden leverer overskud, og den stabilitet mangler vi endnu at se fra Snapchat. Det er dog uden tvivl en interessant aktie, der meget vel kunne blive en rigtig god investering på sigt.

 

Fordele ved at investere i Snapchat aktier:

  • Globalt socialt medie og beskedtjeneste med mange millioner brugere på verdensplan
  • Globalt brand
  • Stærk markedsposition