Søg efter:

Kort om Microsoft aktier

 

Microsoft aktier har været inde i en rigtig god vækst de seneste år, hvor aktiekursen for Microsoft aktier er steget med over 500%. Microsoft er et af de allerstørste selskaber i verden, og er en af de mest populære aktier der handles.

Der kan derfor være god værdi i at se nærmere på Microsoft aktier, og på om der skulle opstå muligheder for at lave investeringer med gode afkast. Microsoft aktier har nemlig været en rigtig god investering de seneste år, og det er derfor spændende at se på om tendensen varer ved.

Vil du gerne vide mere om Microsoft aktier, så kan du her på siden finde information om selskabet Microsoft, og hvor vi også har set nærmere på potentialet for at Microsoft aktier vil fortsætte med at stige i de kommende måneder og år.

En anden spændende teknologiaktie at se nærmere på er Apple aktier. Du kan se mere om Apple aktier ved at klikke her.

 

 

Microsoft aktier

 

 

Historien om Microsoft

 

Microsoft er et amerikansk it-selskab der blev stiftet i 1976 af Bill Gates og Paul Allen. Microsoft kom forholdsvist hurtigt til Norden, hvor de opnåede tilstedeværelse i Sverige i 1985, og fire år senere i Danmark ved det danske datterselskab Microsoft Danmark.

Microsoft er mest kendt for deres Windows styresystemer til computere, samt i nyere tid deres internetbrowsere Internet Explorer og Microsoft Edge. Microsoft tilbyder dertil en lang række andre produkter og tjenester, blandt andet Microsoft Word, Excel, og Outlook.

I dag er Microsofts styresystemer blandt de mest brugte styresystemer i hele verden, og Microsoft indtager en førende markedsposition på flere af deres kerneområder. Selskabet har været i rivende udvikling siden sin stiftelse, og er i dag blandt verdens største selskaber. Det har blandt andet ført til at ejeren og stifteren Bill Gates, flere gange er blevet kåret som verdens rigeste mand.

 

 

Microsoft aktier

 

 

Er Microsoft aktier en god investering

 

Microsoft aktier har især i de seneste år været en rigtig god investering. Aktiekursen for Microsoft aktier er således steget fra en aktiekurs på under 50 amerikanske dollars i 2016, til i dag at have en aktiekurs på over 300 amerikanske dollars. Det store spørgsmål herfra er derfor om Microsoft aktier vil fortsætte med at stige.

Vi ser flere gode grunde til at holde godt øje med Microsoft aktier i den kommende tid. Microsoft er blandt de største selskaber i verden, indtager førende og dominerende markedspositioner, og Microsoft aktier har været i vækst i mange år. Dertil er Microsoft aktier meget stabile.

 

 

Microsoft aktier

 

 

Microsoft virker derfor til at have et rigtig stærkt udgangspunkt, og det er svært at forestille sig, at Microsoft ikke også vil være et af verdens største selskaber i fremtiden. Vi anser derfor Microsoft aktier for at have en meget stærk udgangsposition, i forhold til spørgsmålet om Microsoft aktier vil være en god investering.

Der er altså meget der taler for at investere i Microsoft aktier, og vi vil uden tvivl holde rigtig godt øje med hvordan Microsoft aktier udvikler sig fremadrettet. Det kan nemlig hurtigt vise sig, at der opstår gode muligheder for at investere med gode afkast til følge.

 

Fordele ved at investere i Microsoft aktier:

  • Et af verdens største selskaber
  • Førende og dominerende markedsposition på flere kerneområder
  • Microsoft aktier har været i god vækst i mange år
  • Stabil og sikker aktie
  • Stort potentiale for vækst i de kommende år