Søg efter:

Ambu aktier

 

Ambu aktier har i flere år været i rigtig god vækst, men har set et større fald i 2022. Derfor kan det være spændende at se på, om Ambu aktier kan genfinde sig selv, og finde tilbage i nærheden af det niveau som Ambu aktier lå på i starten af 2021, hvor aktiekursen for Ambu aktier toppede.

Går du med tanker om at investere i Ambu aktier så læs med videre her, hvor vi ser nærmere på Ambu aktien, virksomhedens historie, og på potentialet for fremtidige investeringer i Ambu aktier.

Du kan også nærmere på et andet stort dansk medicinalselskab, som vi forventer os meget af i de kommende år. Du kan se mere om Novo Nordisk aktier ved at klikke her.

 

 

 

 

Kort om Ambu

 

Ambu er en dansk medicinalvirksomhed der både udvikler, producerer og markedsfører medicinsk udstyr til industrien, herunder til hospitaler og redningstjenester.

Selskabet blev stiftet i 1937 af den tyske ingeniør Holger Hesse, og gik dengang under navnet Testa Labatorium. Holger Hesse stiftede selskabet med ambitionen om at skabe en virksomhed, der var dedikeret til at udvikle produkter der skulle gøre det nemmere at redde menneskeliv.

Blandt nogle af de forretningsområder som Ambu specialiserer sig i er Neurologi, Anæstesi og kardiologi, hvor vi finder afgørende og vigtige produkter som ventilationsprodukter og elektroder til EKG-test.

Selskabet er mest kendt for deres Ambu-pose, også kendt som en Rubensballon, som blev så stort et brand og succes, at selskabet i 1988 ændrede navn til Ambu. Ambu-posen blev designet op gennem 50’erne, og er et genoplivningsapparat. Den er en fast bestanddel af produktsortimentet hos både beredsskabstjenesterne og på hospitaler.

Ambu-posen og andre produkter gjorde at Ambu vækstede meget op gennem 70’erne, hvor de blev en global distributør. I 1992 blev selskabet børsnoteret, og blev i 2018 optaget på OMX C25 indekset.

 

 

 

 

Er Ambu aktier en god investering

 

Henover de seneste lille årti har Ambu aktien været en god investering. Fra januar 2014 hvor aktiekursen lå i omegnen af 15 kr. og frem til den toppede i foråret 2021, steg aktiekursen på Ambu aktien til hele 350 kr. Siden da er aktien dog faldet en del i værdi og ligger nu i omegnen af 150 kr. Der er altså stadig tale om en gevaldig vækst henover de sidste 7-8 år.

På den baggrund synes vi at Ambu aktien ser meget interessant ud ved første øjekast. Mere interessant bliver den også af, at Ambu har flere revolutionerende produkter i deres produktsortiment, og er et etableret selskaber på det globale marked der nyder stor anerkendelse.

 

 

 

 

En anden spændende faktor for Ambu aktiens fremtidige aktiekurs er, at Ambu har planer om at gå ind på det amerikanske marked. Hvis de først får etableret sig der, så kommer Ambu ind på et kæmpe marked, der uden tvivl har gode muligheder for at føre til stigende vækst hos Ambu.

Vi ser derfor flere gode grunde til at holde et skarpt øje med Ambu aktien, og på hvordan aktiekursen udvikler sig i de kommende måneder år. Inden du investerer bør du dog undersøge aktien og markedet grundigt, for at sikre dig bedst muligt, at du foretager de helt rigtige investeringer.

 

Fordele ved at investere i Ambu aktier:

  • Revolutionerende produktsortiment
  • Global rækkevidde
  • Spændende nye investeringer i nye markeder
  • Anerkendt brand
  • Stærk markedsposition